ȘOC! Fiica lui Dinca a mințit când a spus ca a făcut cerere să-și vadă părintele? Ce spun apropiații femeii după ultimele evenimente din viața criminalului din Caracal

Daniela, fata lui Gheorghe Dincă, este suspectată de apropiați că nu ar dori să își vadă tatăl în arest

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Surprize uriașe în cazul criminalului de la Caracal! Ieri, un martor cheie a spus în media că fiica lui Gheorghe Dincă ar fi mințit în fața anchetatorilor atunci când a mărturisit că a trecut prin fața porții tatălui său în ziua în care a fost răpită Alexandra, dar că nu a intrat, deși nu își mai văzuse părintele de mult timp. Asta se întâmpla la ora 10 dimineața, conform spuselor ei.

Din discuțiile purtate cu mama mea, cunosc faptul că tatăl meu mai era vizitat de doi vecini, și anume numitul Vică, care locuiește la câteva case mai în față către ieșirea spre Mol Craiova, și a doua persoane despre care nu-mi amintesc momentan. Declar că în data de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineața, eu, împreună cu fratele meu, Dincă Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflam în autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe strada unde tatăl meu are domiciliul, respectiv strada Craiovei, moment în care am văzut că de la imobilul tatălui meu au ieșit două persoane de sex bărbătesc. Declar că nu am oprit să-l vizităm pe tatăl nostru și nu cunosc pe acele persoane care au ieșit din curtea tatălui meu.

Menționez că în data de 24.07.2019, miercurea când eu am trecut pe la poarta tatălui meu și am văzut cele două persoane care ieșeau din curtea imobilului, persoana mai scundă avea în mână o pungă sau plasă de mărime medie, de culoare închisă, nefiind voluminoasă”, a spus Daniela Dincă în fața oamenilor legii.

fara descriere

Fata lui Gheorghe Dincă nu și-a văzut tatăl până acum! Care a fost motivul real?

Daniela Dincă a fost contrazisă de un patron de la o fermă de nuci din Dăbuleni, care a susținut că fata monstrului din Caracal era la el la acea oră, pentru a discuta un business!!! ”Au venit două doamne care s-au arătat interesate de nuci. Mi-au spus că le trebuie vreo 5.000 de puieți, că vor să afișeze o plantație pe programe europene. Noi suntem furnizori de material pentru așa ceva. Dar eu aveam foarte multă treabă și s-a ocupat băiatul meu. Le-am spus că nu avem 5.000 de nuci și că le comunic cât avem disponibil. Între timp, au lăsat un număr de telefon. Ulterior mi-a sărit în ochi când am văzut-o la televizor pe fiica lui Dincă. Mi s-a părut că semăna cu cea care a fost la noi. Au ajuns la noi în prima parte a zilei, până în prânz. În niciun caz la prima oră a dimineții, în jur de ora 10”, a dezvăluit bărbatul potrivit Antena 3.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani a murit după zile cumplite de chin. Boala cu care s-a ales din cauza meseriei pe care o avea

Citeste si: O mamă diabolică și-a obligat copii mici să facă sex între ei, în timp ce iubitul ei îi privea! Micuții nu aveau nici trei ani

Citeste si: Kim Kardashian a recunoscut că a dat vestea despre copilul ei după ce băuse prea mult: „Eram beată”

Dacă aceste spuse ale martorului sunt reale, se pare că Daniela nu ar fi la prima omitere a adevărului. Astfel, din ultimele informații venite din partea apropiaților familiei, fata lui Gheorghe Dincă nu și-a văzut tatăl până acum în arest, pentru că nu ar fi urmat căile legale normale! De altfel, aceștia susțin că femeia nu ar fi depus o cerere de vizită, așa cum se procedează în astfel de cazuri, deși a lăsat să se înțeleagă că a făcut acest pas. Să fie adevărat? Nu știm! Vom vedea dacă dezvăluirile surselor din preajma Danielei Dincă sunt reale în scurt timp, atunci când criminalul de la Caracal va face și expertiza psihiatrică.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate