Vedete

Soc in lumea muzicii! Faimoasa cantareata s-a internat intr-o clinica de psihiatrie!

Michelle Williams, fosta colega de trupa a lui Beyonce, a vorbit despre experienta ei cu depresia.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Michelle Williams, fosta membra a trupei Destiny's Child, s-a internat intr-o clinica de pishiatrie. Cantareata a povestit ca era depresiva de mai multi ani si ca s-a gandit si sa isi ia viata. 
 
Ea a impartasit cu fanii ei de pe Instagram ca in ultimii ani si-a dedicat timpul unei cauze in care crede prin prima experientelor proprii si ca a incercat sa ii ajute pe oameni sa recunoasca afectiunile psihice cu care se confruntam si sa ceara ajutorul specialistilor. 
 
“Recent, am urmat acest sfat pe care l-am dat miilor de oameni din toată lumea şi am cerut ajutor unei echipe grozave de profesionişti din domeniul sănătăţii. Dacă îţi schimbi felul de a gândi, îţi poţ schimba viaţa. Azi stau în faţa voastră fericită, mândră şi sănătoasă, ca cineva care va încerca să fie întotdeauna un exemplu pentru cei care au nevoie”, a concluzionat Michelle Williams. 
 
Fanii i-au admirat curajul fostei colege de trupa a lui Beyonce si i-au trimis sute de mesaje frumoase in care ii faceau urari de bine si ii transmiteau ca se roaga pentru ea. 

Galerie foto