Șoc în showbiz! Bianca de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”Da, vreau copil cu Livian” | EXCLUSIV

După ce, în ultima vreme, au tot apărut zvonuri cu privire la sarcină, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația pe care o are cu Livian și, evident, despre viitorul lor copil.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, îndrăgostită până peste cap, Bianca de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că încă nu este însărcinată, dar nu exclude nicio secundă ideea de a face un copil cu Livian, ”Lupul” ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!” | EXCLUSIV

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, schimbare radicală de look: „Liniștiți-vă”

”Da, vreau un copil cu Livian, nu pot să neg asta. Nu am discutat, momentan, cu el, dar nu exclud nicio secundă ideea de a rpmâne însărcinată cu el, în funcție de cum va evolua relația pe care o avem. Momentan mi-e foatrte bine alături de el, suntem fericiți și asta e tot ceea ce contează. Nu m-am gândit încă dacă vreau să fie băiețel sau fetiță, dar nu asta contează, cred eu...”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, discuțiile despre copilul pe care l-ar putea face Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian au apărut și printre fanii celor doi, majorotatea fiind convinși că ar fi o decizie foarte bună din partea celor doi îndrăgostiți. ”Sunteți minunați copii, iar copiii voștri o să fie demențial de frumoși! Din doi oameni frumosi și inteligenți ca voi nu pot ieși decât copii wow de minunați! Am căutat un superlativ, dar nu am găsit care să explice la ce mă gândesc exact”, i-a spus unul dintre fanii cei mai activi de pe Facebook concurentei Bianca de la ”Puterea Dragostei”, aceasta apreciindu-i comentariul fără să stea pe gânduri.

fara descriere

Mai mult decât atât, cum Bianca de la ”Puterea Dragostei” este, astăzi, sărbătorită cu ocazia Sf. Maria, concurenta din emisiunea moderată de Andreea Mantea e nerăbdătoare să vadă cum va fi surprinsă de partenerul ei din show. ”Ieri am primit un buchet de flori de la Livian, dar nu știu dacă a fost cu ocazia onomasticii sau, așa, pentru că este el romantic. Nu știu ce surpriză îmi pregătește, dar sunt nerăbdătoare să aflu”, ne-a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian, romantici până în măduva oaselor

În ciuda tuturor piedicilor, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” continuă să formeze un cuplu, iar relația lor pare să fie dominată de un romantism rar văzut în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea la Kanal D. Mai mult chiar, deși sunt mai tot timpul împreună, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” nu se mulțumesc să se privească în ochi și să își spună cuvinte dulci, ci își trimit bilețele și scrisorele de amor.

fara descriere

”Te admir, ești demnă de așa ceva! TE UBEC (probabil, un diminutiv, romantic, al ”te iubesc, n. red.)! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ca țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a scris Livian frumoasei Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dovedind că relația lor este mult mai serioasă decât și-ar putea închipui careva.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate