Șoc în showbiz! Robert De Niro divorțează, după 20 de ani de căsnicie! Soția vrea să-i ia jumătate din avere

Actorul Robert De Niro şi cântăreața Grace Hightower au decis să divorţeze, după un mariaj care a durat aproximativ 20 de ani. Procesul lor de divorț nu este unul tocmai ușor, pentru că Grace a cerut jumătate din averea starului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Când s-au căsătorit, Robert De Niro și Grace Hightower au încheiat un acord prenupțial, potrivit căruia, în urma divorțului, actrița ar primi un apartament de 6 milioane de dolari, o alocație anuală de 1 milion de dolari și un cec de 500.000 de dolari. Cu toate acestea, Grace Hightower dorește să primească și jumătate din veniturile actorului din anul 2004 până în prezent. Amândoi s-au aflat la a doua căsnicie.

În 2015, Forbes a estimat averea lui Robert De Niro la peste 200 de milioane de dolari. Această sumă este doar din încasările obținute din filmele în care a jucat. Actorul deține o serie de proprietăți, hotelul, restaurante, iar adunate cu totul, Robert De Niro ar putea ajunge la 1 miliard de dolari, potrivit Bloomberg, relatează rtv.net.

Actorul american în vârstă de 75 de ani și soția lui ai anunțat la finalul lui 2018 că se vor separa după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat care suferă de autism, Elliott.

Cu fosta soție actrița Diahnne Abbott, cu care a fost în perioada 1976 – 1988, are doi copii, pe Drena și Raphael, iar cu o fostă iubită, actrița Toukie Smith, are doi fii gemeni, pe Julian și Aaron.

Robert De Niro și Grace s-au mai despărțit în 2004 și au fost în conflict din cauza băiatului lor, dar nu au divorțat oficial. În cele din urmă, De Niro și Hightower s-au împăcat, iar fiica lor Helen s-a născut cu ajutorul unei mame surogat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate