Soc in televiziune! A fost dat afara in Ajunul Craciunului!

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Un jurnalist de la Realitatea sustine ca a fost concediat de la postul TV la care era angajat dupa ce a laudat transmisia unui alt post de televiziune. Anuntul a fost facut pe contul de socializare.

„Alaltăieri a fost zi cu Moş Crăciun şi cu cadouri la Realitatea TV. Să fie primite, să se bucure de ele toată lumea. De azi însă intră în vigoare concedierea mea, un cadou pe care consultantul politic, cenzorul-executiv-şef şi o don'şoară-zbir care se crede buricul pământului mi l-au făcut cu largheţe. N-au avut curajul minim să-mi spună în faţă, mi-au trimis notificarea prin poştă. "Vina" o cunoaşteţi: aş fi jignit coechipierii apreciind aici transmisia (apolitică) impecabilă a Antenei 3 de la Parada de 1 Decembrie. Asta e libertatea de exprimare în 2016. Vedeta postului şi-a bălăcărit colegii live, i-a lăudat în direct pe concurenţi şi aceiaşi deontologi care m-au executat pe mine se fac că nu văd şi nu aud; trăiască ipocrizia!
Dar Ajunul e despre iertare şi despre speranţă, nu are rost să vorbim despre monştrii sacri care au prăbuşit ecranul de ştiri în hăul audienţelor.
Vă doresc tuturor să găsiţi fericirea şi să o păstraţi!”, a scris Chioţea pe Facebook.

„Alaltăieri a fost zi cu Moş Crăciun şi cu cadouri la Realitatea TV. Să fie primite, să se bucure de ele toată lumea. De azi însă intră în vigoare concedierea mea, un cadou pe care consultantul politic, cenzorul-executiv-şef şi o don'şoară-zbir care se crede buricul pământului mi l-au făcut cu largheţe. N-au avut curajul minim să-mi spună în faţă, mi-au trimis notificarea prin poştă. "Vina" o cunoaşteţi: aş fi jignit coechipierii apreciind aici transmisia (apolitică) impecabilă a Antenei 3 de la Parada de 1 Decembrie. Asta e libertatea de exprimare în 2016.

Vedeta postului şi-a bălăcărit colegii live, i-a lăudat în direct pe concurenţi şi aceiaşi deontologi care m-au executat pe mine se fac că nu văd şi nu aud; trăiască ipocrizia! Dar Ajunul e despre iertare şi despre speranţă, nu are rost să vorbim despre monştrii sacri care au prăbuşit ecranul de ştiri în hăul audienţelor. Vă doresc tuturor să găsiţi fericirea şi să o păstraţi!”, a scris Chiotea pe Facebook.

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate