ȘOC, Mihai Onicaș a fost la un pas să nu participe la Survivor România. ”Bunica mea m-a rugat să nu mă duc în Republica Dominicană. Mi-a fost teamă să nu i se întâmple ceva si să nu o mai văd niciodată”

Mihai Onicaș a dezvăluit că a fost foarte aproape de a nu participa la Survivor România, din cauza bunicii sale bolnave

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mihai Onicaș a dezvăluit că a fost foarte aproape de a nu participa la Survivor România, din cauza bunicii sale bolnave


In articol:

Mihai Onicaș a avut o prestație foarte bună la Survivor România! Timp de trei luni, s-a remarcat pe trasee, dar și în camp, ca un adevărat lider de echipă. Din păcate, deși se afla pe primul loc în top-ul eficacității faimoșilor, în urmă cu două săptămâni, fostul fotbalist a părăsit competiția, lăsând în urmă numai regrete și...multe lacrimi.

Mihai Onicaș a plâns în competiție pentru bunica lui! ”Nu știu cum ar fi viața mea fără ea, nu aș putea să concep niciodată”

Dincolo de joc, oamenii care l-au urmărit pe Mihai au văzut că este un tip extrem de familist, iar felul în care se gândea la cei de acasă i-a impresionat atât pe colegii săi, cât și pe telespectatori. Băiat mămos, dar crescut de bunici, Onicaș nu a pierdut niciodată prilejul de a întreba, la probele de comunicare câștigate, ce fac ființele cele mai dragi din viața lui, și în special de...bunica.

Citeste si: Clipe de groaza la ''Survivor Romania''! Elena Ionescu a lesinat sub privirile colegilor de echipa!

Citeste si: Nicușor Dan, criticat și amenințat de membri ai Plus și ai USR - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Graţiela Duban, tristă la nunta ei! Buchetul de mireasă a avut o eşarfă neagră în semn de doliu pentru mama ei!

”Îmi doresc foarte, foarte mult aceste mesaje de acasă. Am o iubită care mă așteaptă, am părinți, am o soră plecată în străinătate. Am o bunică bolnavă, destul de bolnavă, și aș vrea să știu ce face, nu știu cum ar fi viața mea fără ea, nu aș putea să concep niciodată”, a spus Mihai în concurs. Mai mult decât atât, după ce Dan Cruceru, prezentatorul show-ului a vorbit despre pandemia de coronavirus, într-o nouă discuție cu familia, Onicaș a izbucnit în lacrimi, îi era teamă pentru sănătatea bunicii.

Mihai Onicaș a fost la un pas să nu participe la Survivor România! ”Căutam un motiv pentru a refuza să mai urc în avion”

La ieșirea din competiție, bunica lui Mihai a povestit la Fanarena ce îi leagă atât de puternic. ”Eu l-am crescut pe Mihai, a fost sufletul meu.Îmi aduc aminte că atunci când s-a dus la fotbal, soțul meu îi dădea 10 lei pentru un gol înscris, iar eu 20 de lei! Și acum, când a plecat în Dominicană i-am dat, dar mi-a spus că nu îi trebuie acolo. Este un băiat minunat, afectuos, mereu vine pe la mine să stăm puțin împreună. E sufletul meu”, a dezvăluit femeia la KanalD.

Vorbele femeii au fost completate de faimos, care mai avea să facă o dezvăluire șoc! Mihai Onicaș a fost la un pas să nu participe la Survivor România. ”Bunica mea m-a rugat să nu mă duc în Republica Dominicană. Inițial, am stat și eu pe gânduri și căutam un motiv pentru a refuza să mai urc în avion. Aveam așa...o strângere de inimă. Mi-a fost teamă să nu i se întâmple ceva si să nu o mai văd niciodată. Mi-a fost greu să iau decizia de a pleca în show atunci”, a comentat Mihai la Fanarena.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

NENOROCIRE în România! Un parlamentar a anunțat ce ne așteaptă: Recesiune mai mare decât acum 90 de ani

Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

Lacrimi în echipa Faimoșilor! Mihai Onicaș a fost eliminat de la Survivor! „Mă întorc acasă un om mai bun”

Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies