ȘOC pentru Anamaria Prodan, vedeta este înnebunită! Ce verdict au dat medicii pentru fiica sa după ce a fost operată! Detalii exclusive la scurt timp după intervenția chirurgicală! ”Se recuperează în șase luni!”

Anamaria Prodan a aflat cât timp va trebui să se recupereze fiica sa, Sarah, după operația suferită la ligamente

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

În umă cu câteva zile, fata mai mică a  Prodancei, a ajuns de urgență la spital, iar verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior, ceea ce înseamnă că activitatea ei sportivă în acest sezon este încheiată.

Sarah Dumitrescu, jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi, s-a accidentat în timpul unei partide disputate împotriva Universității Sam Houston, iar situația ei medical este incertă în acest moment.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”,  a spus Yo Mc Phee-McCuinantrenoarea fiicei Anamariei Prodan, prima care a venit să o vadă și o susțină la clinică.

Câte ore a stat fata Prodancei pe masa de operații în America

De la altfel la intervenția de la spital a ajuns tot staff-ul de antrenori, la fel și tatăl ei, Tibi Dumitrescu. ” Era 6.00 dimineața, dar oamenii au fost solidari cu Sarah, care a stat mai bine de trei ore pe masa de operații. Mai mult, și la externarte, Ana şi fiica ei am avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegii lui Sarah de la echipa de baschet.

  Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a spus  Anamaria Prodan, care a mai specificat și faptul că, în prezent, Sarah a intrat deja într-un program de recuperare medicală.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. „Mi-a plăcut foarte mult"

Citeste si: Fiica Anamariei Prodan a trecut cu bine peste operaţia cruntă la picior din SUA: “Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Va reveni mai puternică ca niciodată” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată blondă cu părul scurt și cu ochelari

Anamaria Prodan a fost în stare de șoc! ” O să fie și mai bună”

Totuși, imediat ce s-a terminat operația și medicii au venit să vorbească și să îi explice ce s-a întâmplat, Anamaria Prodan a fost în stare de șoc când a aflat că fata ei va fi obligată să se recupereze timp de șase luni!!! ”Intervenția, deși una foarte grea, a fost perfectă. Zilnic, Sarah merge la recuperare, face antrenamente specifice...sunt sigură că la ce ambiție are, o să revină mai repede pe teren, și o să fie și mult mai bună”,   a declarat impresara, în premieră, pentru WOWbiz.ro. Din alte informații însă, din motive medicale, se pare că fetei Prodancei i s-ar fi înghețat anul de facultate, ceea ce înseamnă că va avea eligibilitate cinci ani de acum înainte.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cumnatul american al Anamariei Prodan şi-a aniversat ziua de naştere în Dubai! Vezi cum s-au distrat Anthony, Reghe şi Anamaria!

Anamaria Prodan și-a vândut apartamentul pentru a achita o factură la telefon! Cum a reacționat Ionela Prodan

Gestul impresionant făcut de Anamaria Prodan pentru o familie amărâtă cu patru copii, care mănâncă din gunoaie! Ce reacție a avut vedeta și la adresa milionarilor cu arici la...

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies