ȘOC și groază! Surpriză totală pentru paparazzii WOWbiz.ro! Crina Abrudan MĂNÂNCĂ!!!

Crina Abrudan este, la cei 40 de ani ai săi, una dintre vedetele TV care se pot lăuda cu forme care ar putea fi invidiate de orice fotomodel sau manechin în activitate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Evident, deținătoarea unei siluete atât de apetisante, face, cu siguranță, eforturi cât se poate de serioase pentru a fi atât de slabă, mai ales că nu mai este la vârsta la care să poată mânca orice.

Citeste si: Şedinţă foto de infarct cu Crina Abrudan! Fosta prezentatoare tv a incendiat plaja din Dubai FOTO

Citeste si: Crina Abrudan, de nerecunoscut! S-a tatuat si a slabit enorm! Cum arata acum

Citeste si: De cand s-a maritat, Crina Abrudan pare ca a inflorit! Fosta vedeta tv si sotul ei s-au distrat la mare! Gabi Popescu a dansat chiar si cu un alt barbat VIDEO EXCLUSIV

De altfel, ea a fost, de-a lungul timpului, bănuită că nu ar mânca nimic, fiind în centrul unor speculații cu privire la anorexie, cu atât mai mult cu cât și-a expus formele de manechin și în costuim de baie. Dar, pare-se, acest lucru nu este adevărat. Nu de altceva, dar, zilele trecute, Crina Abrudan a fost surprinsă de paparazii WOWbiz.ro, la mall, în zona de fast-food-uri. Și nu, nu se plimba doar pe acolo, ci își comanda mâncare. Culmea, meniu complet.

Mai exact, frumoasa fostă prezentatoare TV și-a comandat o porție de cartofi cu carne pe care, după ce a plătit-o, a devorat-o cu o poftă rară, singură, la una dintre mesele de pe acolo. E adevărat, de-a lungul prânzului serivt de la fast-food, Crina Abrudan părea să fie îngândurată, posibil îngrijorată de aportul uriaș de calorii care o ”ataca”, dar, cu toate acestea, nu s-a oprit din mâncat până nu a terminat tot ce era în farfurie.,

Crina Abrudan e căsătorită cu fotbalistul Gabi Popescu

Fotbalistul Gabi Popescu a povestit faptul că a cunoscut-o pe Crina Abrudan în 2007 şi că s-au căsătorit zece ani mai târziu fiindcă era totul atât de frumos, încât nu le-a mai stat gândul la nuntă. "Ne-am obişnuit atât de bine unul cu altul, încât a trecut peste noi gândul ăsta, nici nu ne-am mai gândit la căsătorie, care ulterior s-a şi întâmplat", a explicat Gabi Popescu acum ceva vreme, nunta lui cu Crina Abrudan având loc în anul 2017.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate