ȘOC TOTAL în cazul lui Dincă! Fiica lui a luat decizia să plece din țară! ”Nu mai rezistă” EXCLUSIV

Fiica lui Gheorghe Dincă a plecat în Italia, după scandalul în care a fost implicat fratele ei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Daniela Dincă pare că a ajuns și ea la capătul puterilor în cazul Caracal. Fiica monstrului care a ucis cu sânge rece două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a dat semne că nu rezistă psihic în tensiunile create în timpul audierilor, și a hotărât să se îndepărteze o perioadă de tot!

fara descriere

Picătura care a umplut paharul a fost acum câteva zile, atunci când fratele ei, venit la audieri, a intrat într-un conflict cu jurnaliștii prezenți la fața locului, iar pe un cameraman, bărbatul chiar l-a agresat.

”Prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care doreau să-l intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii”, a informat imediat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei, semn că violența a existat cu adevărat.

Citeste si: Blestem în cazul Caracal? Bărbatul care a vorbit de 31 de ori cu Dincă înainte de moartea Alexandrei a făcut accident vascular! ”Este în stare gravă la spital acum, se zbate între viață și moarte!”

Citeste si: Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal! ”În mașina lui Dincă era o persoană cunoscută”! Ce a auzit tatăl fetei în telefon în momentul în care aceasta s-a urcat în automobilul criminalului?

Citeste si: Fiica lui Dincă, primele declarații după ce fratele său a bătut mai mulți jurnaliști: "A fost pur şi simplu o ieşire"

fara descriere

Daniela Dincă a sărit în ajutorul fratelui său în disputa cu jurnaliștii! "Nu a fost o agresiune. A fost o jignire de la ei, către mamă, o împinsătură”

Cu toate acestea, în urma scenelor șocante derulate  sora lui, Daniela Dincă, a dat câteva declarații diferite, mai ales că ea îşi și însoţea fratele în acele momente, astfel că a fost martoră la cele întâmplate. Cu toate astea, fiica lui Gheorghe Dincă a spus  că fratele său a reacţionat aşa pentru că el a fost cel agresat, verbal, de către echipele de presă, nicidecum invers. În plus, deşi imaginile nu lăsau loc de interpretări, Daniela Dincă a zis că bărbatul nu a bătut pe nimeni. Ea a susţinut că el doar s-a întors spre ziariști, dar nu s-a pune problema de violență, chiar dacă unul dintre jurnalişti s-a ales cu capul spart.

"Nu a fost o agresiune. A fost o jignire de la ei, către mamă, o împinsătură, pentru că nu poţi să o numeşti agresiune, atâta timp cât în secunda următoare, noi ne-am văzut de drum. A fost pur şi simplu o ieşire, că s-a întors înspre ei", a spus Daniela.

fara descriere

Fiica lui Gheorghe Dincă a luat o decizie șoc! ”Nu mai poate suporta ce se întâmplă”

La puțin timp de la scandal, însă, fiica lui Gheorghe Dincă a luat o decizie șoc! Sătulă să dea explicații, Daniela a ales să părăsească țara! ”A plecat în Italia, consideră că trebuie să se mai liniștească, că nu mai poate suporta ce se întâmplă, mai ales că ea, ca și rudă a lui Gheorghe Dincă, nu este vinovată de faptele comise de tatăl său. Nu mai rezistă deloc...”, au dezvăluit apropiații pentru un post de televiziune.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate