Vedete

SOCANT! Ce operaţie secretă şi dureroasă a făcut Ozana Barabancea în urmă cu puţin timp! ”A tăiat-o în jurul burţii” EXCLUSIV

Carismatica jurată a intrat din nou pe mâna medicilor

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, C.I.

După ani de zile în care a încercat toate dietele posibile, Ozana Barabancea a ajuns la concluzia că singura soluţie pentru a slăbi este  obligatoriu să îşi taie stomacul! (intră să vezi la ce intervenţii estetice vrea să apeleze în acest moment Ozana Barabancea)

În iulie 2017, în mare secret, Ozana a ajuns pe masa de operaţii la o clinică privată din Capitală, unde şi-a făcut o intervenţie de micşorare a stomacului.

“Ozana a stat aproape o oră în operaţie! A fost o intervenţie complicată, însă echipa medicului Rubin Munteanu a reuşit să o ducă la bun sfârşit fără nicio problemă. Iniţial, vedeta a fost internată la Terapie Intensivă pentru o perioadă de timp, ca pe urmă să fie lăsată în salon! A fost externată în câteva zile, şi, de atunci, a început, adevărata luptă. Timp de două săptămâni, Ozana a fost nevoită să stea în casă, să nu facă prea mult efort, iar în alte două, să se recupereze total din punct de vedere fizic. Pentru o monitorizare optimă a procesului de slăbire, după intervenţia chirurgicală, doctorul i-a spus pacientei că este necesară o colaborare cu el. Scopul a fost acela de pierdere treptată a kilogramelor în plus, fiindcă slăbirea este un proces gradual, iar scăderea ponderala rapidă putea crea riscuri majore pentru sanatate”, au dezvăluit persoane din preajma juratei!

Ozana Barabancea s-a operat din nou! ”Avea un surplus de piele”

Din fericire, totul a mers ca la carte pentru vedetă! Ozana a reuşit să slăbească atât cât şi-a dorit şi, acum, a ajuns chiar la greutatea optimă! Numai că o astfel de intervenţie, de micşorare a stomacului, presupune încă una, la un interval de timp. Lucru ce s-a şi întâmplat,căci, în urmă cu ceva vreme, Ozana Barabancea s-a operat din nou! ”A fost nevoită să se ducă iarăşi la spital şi să apeleze la cuţit! Medicii au tăiat-o, de data aceasta, în jurul abdomenului, acolo unde se formase un surplus de piele! Operaţiunea a fost una complicată şi dureroasă, aşa că, două-trei săptămâni, abia s-a ridicat din pat! Totuşi, în acest moment, problemele medicale s-au dus şi ea poate zâmbi fără grimase”, au povestit apropiaţii juratei.

Galerie foto  Urmatorul articol