ȘOCANT! Criminalul din Caracal este nemulțumit în arest! Gheorghe Dincă se plânge de camera prea mică!!!

Gheorghe Dincă stă de două zile în Arestul Central al Poliției Capitalei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În urmă cu două zile, ancheta legată de Gheorghe Dincă s-a mutat la București! Criminalul din Caracal a fost adus de duminică la Arestul Central al Poliției Capitalei, și, în această săptămână,va fi supus unui nou interogatoriu, în funcție de probele pe care le au anchetatorii.

Din surse judiciare, Dincă va face și o expertiză psihiatrică pentru a se vedea clar dacă a avut discernământ la momentul crimei și dacă mai suferă de vreo boală psihică, ținând cont de faptul că, în trecut, a fost internat de opt ori din cauza unor afecțiuni de acest gen.

Citeste si: I-a promis o viață fericită în Italia, dar adevărul a fost cu totul altul. Povestea tragică a unei tinere românce în vârstă de 15 ani

Citeste si: Petele de sânge din casa lui Ghoerghe Dincă aparțin unor alte trei victime! Ce s-a întâmplat cu femeile

Citeste si: Scandal uriaș în comunitatea romă. O fată de 11 ani ar fi fost deflorată cu degetele de viitoarea soacră!

fara descriere

Criminalul din Caracal a șocat în arestul din București! Nu îi place mâncarea și nici locul în care este închis preventiv

Din primele informații, omul care a îngrozit România are parte de tratament preferențial la București, dacă luăm în calcul faptul că la Arestul Central s-a reușit să se renoveze aripa de la demisol, acolo unde sunt găzduiți cei arestați preventiv. În condițiile acestea, monstrul din Caracal se află într-o celulă proaspăt zugrăvită, de aproximativ nouă metri pătrați, și, potrivit informațiilor, ar avea și un singur pat.

Acestea fiind spuse, în mod normal, Gheorghe Dincă ar fi trebuit să se declare un om privilegiat. Ei bine, se pare că, din punctul lui de vedere, lucrurile nu stau nici pe departe nu stau așa. Drept dovadă, surse de la fața locului au povestit că, după prima zi, criminalul din Caracal a șocat în arestul din București prin felul în care a spus că nu este mulțumit de condițiile de ”cazare”, considerând că acea celulă în care stă este prea mică, în plus, nici mâncarea, care ar fi adusă de la Rahova, nu ar fi nici ea una prea grozavă.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate