Socant, de ce refuza marele actor Constantin Codrescu sa isi primeasca fiica adoptiva in casa!!! Discutia dintre cei doi este una incredibila

Constantin Codrescu i-a transmis tinerei pe care a infiat-o ca nu o va “caza” la el decat in…vizita!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Situatie fara precedent in lumea teatrulului din Romania! Actorul Constatin Codrescu se comporta in continuare destul de rece cu fata sa adoptiva, Anca! (intra sa vezi cosmarul prin care a trecut fata lui Constin Codrescu in Spania)

In varsta de 86 de ani, vedeta nu a revenit la sentimente mai bune fata de tanara pe cate a infiat-o si, totul, se pare, din pricina actualei sotii, care nu o prea are la suflet pe Anca!

Aflata in Spania, unde a muncit pe rupte in ultimii doi ani, a cules capsuni, a carat lazi imense sau a ingrijit o batrana, Anca Codrescu ar fi dorit sa fie mai aproape de tatal ei! In ciuda problemelor pe care le-a avut cu el de ceva vreme, a trecut peste mandrie si de ziua actorului, i-a dat un telefon si i-a spus, printre altele, ca si-ar dori sa il vada si sa stea in preajma lui o perioada!

Constantin Codrescu nu isi primeste fiica adoptiva in casa! Actuala lui sotie sa fie de vina?

Daca la inceput, Codrescu a fost receptiv la discutia telefonica, ei bine, atunci cand a auzit-o pe fata lui ca vrea sa se intoarca in tara, el a tinut sa ii spuna clar ca o asteapta acasa doar in vizita, nimic mai mult! Lucru care, asa cum era si normal, i-a lasat Ancai un gust amar.

“L-am sunat sa ii transmit “La multi ani” de ziua numelui si, la final i-am spus ca voi fi in Romania in vacanta in vara. L-am intrebat daca pot veni pe acasa si daca ma primeste pentru ca nu am unde sa stau!", a povestit Anca Codrescu.

Ce i-a transmis actorul, citeste doar pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate