Șocant! O femeie a fost violată de șapte polițiști! Ce i-au făcut timp de zile întregi

O femeie a trecut printr-un adevărat coșmar din cauza a șapte polițiști.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

O femeie a trecut printr-un coșmar greu de închipuit de către oricine. După ce a fost torturată ore în șir de către mai mulți ofițeri de poliție, femeia a fost violată de către oamenii legii.

Întâmplarea de coșmar a avut loc în India, iar în urma acestui incident, cumnatul său, martor la violuri, a murit din cauza tratamentului la care a fost supus în timp ce se afla în custodia poliției alături de ea.

Ofițerii de poliție din Churu, India, sunt acuzați că au violat o femeie în vârstă de 35 de ani și că i-au scos unghiile. După ce i-au reținut ilegal pe femeie și pe cumnatul ei, cei șapte polițiști au pus în practică planul lor diabolic, potrivit Times of India.

Citeste si: EL este noul iubit al Deei de la "Puterea dragostei 1". Fanii, în delir! "În sfârșit! Bravo, Deea"

Citeste si: Cum s-a "răzbunat" Reghe pe Anamaria Prodan după ce impresara l-a lovit pe Alexa!

Citeste si: Imaginile verii în România. Antonia, goală complet pe plajă!

Oamenii legii l-au arestat pe Nemichand, cumnatul femeii, pe data de 6 iulie, acuzându-l de furt. La câteva ore distanță a ajuns la spital, unde a murit în aceeași zi.

Însă fratele bărbatului susține că acesta a fost rețint ilegal încă de pe data de 30 iunie și că a fost torturat timp de șase zile, murind sub ochii femeii care a privit îngrozită ce se întâmplă cu el.

Ce pedeapsă au primit cei șapte violatori

Din nefericire, și femeia a căzut victima polițiștilor, care și-au bătut joc de ea zile întregi. În urma acestui incident, cei șapte violatori au fost suspendați, însă nu au fost dați afară, iar pentru moment, aceștia nu au primit nicio pedeapsă pentru ce s-a întâmplat.

O anchetă a fost deschisă în urma poveștilor femeii, care a ajuns la spital în stare gravă. Familia a depus un memorandum autorităților, cerând să se ia măsuri mai dure.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate