Soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion era obsedat de selfie-uri! Petru Kalau, din cauza caruia au murit 8 romani in Ungaria, se fotografia peste tot in oglinda

Apar tot mai multe informatii despre soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion. Petru Kalau a decedat si el in accidentul rutier din Ungaria.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Despre soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion apar noi informatii. Potrivit antena3.ro, Petru Kalau a mai avut doua accidente grave pe sosea, unul dintre ele s-a intamplat anul trecut cand a accidentat o fata de 21 de ani. Tanara a stat in coma cateva zile. (vezi cati copii au ramas orfani in urmatragicului accident)

Soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion. Petru Kalau era live pe facebook

S-a aflat ca Petru Kalau era din Tarnaveni si conducea un microbuz plin cu alti 8 romani pe care ii aducea acasa din Italia. Pe o autostrada din Ungaria, el era live pe Facebook in momentul in care nu s-a asigurat si a intrat pe contrasens intr-o depasire. In acel moment, un camion a venit din sens opus si s-au ciocnit frontal. In urma impactului, atat el, cat si toti pasagerii din microbuz, au murit pe loc.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate