Stiri

Soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion era obsedat de selfie-uri! Petru Kalau, din cauza caruia au murit 8 romani in Ungaria, se fotografia peste tot in oglinda

Apar tot mai multe informatii despre soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion. Petru Kalau a decedat si el in accidentul rutier din Ungaria.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion era obsedat de selfie-uri! Petru Kalau, din cauza caruia au murit 8 romani in Ungaria, se fotografia peste tot in oglindaicon photo

Despre soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion apar noi informatii. Potrivit antena3.ro, Petru Kalau a mai avut doua accidente grave pe sosea, unul dintre ele s-a intamplat anul trecut cand a accidentat o fata de 21 de ani. Tanara a stat in coma cateva zile. (vezi cati copii au ramas orfani in urmatragicului accident)

Soferul care s-a filmat in timpul ciocnirii cu un camion. Petru Kalau era live pe facebook

S-a aflat ca Petru Kalau era din Tarnaveni si conducea un microbuz plin cu alti 8 romani pe care ii aducea acasa din Italia. Pe o autostrada din Ungaria, el era live pe Facebook in momentul in care nu s-a asigurat si a intrat pe contrasens intr-o depasire. In acel moment, un camion a venit din sens opus si s-au ciocnit frontal. In urma impactului, atat el, cat si toti pasagerii din microbuz, au murit pe loc.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune