Sofia Vicoveanca, mesaj după pandemie: ”Acum am cam făcut fălcuțe!” FOTO

Celebra cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a postat un mesaj haios după terminarea stării de urgență.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a postat un mesaj haios după terminarea stării de urgență. Într-o discuție cu o veche prietenă, artista a ținut să facă unele precizări ca răspuns la unele complimente primite. 

Citeste si: Primul soț al Ilenei Ciuculete s-a însurat tot cu o solistă de muzică populară! Luciana Văduva are 54 de ani FOTO

Citeste si: Clipe cumplite pentru Sofia Vicoveanca! Nu împlinise nici măcar doi ani

”Mulțumesc, poza asta-i mai "veche". Acum am cam făcut "fălcuțe" ..şi cum mi s-a defectat cântarul, n-am habar ce şi cât am, înțelegi? Promit, prima zi când păşesc pe pământ (după încă 2 -3 zile) fac o poză, să vezi ce-a "făcut" virusul ...nenorocitul!”, a notat cu umor Sofia Vicoveanca.

fara descriere

Despre Sofia Vicoveanca s-a spus că este infectată cu Covid-19, în contextul în care celebra cântăreață de muzică populară, în vârstă de 78 de ani, locuiește de ani buni la Suceava, oraș aflat în carantină după ce Spitalul Județean a devenit focar de infecție. “De 1 aprilie se fac farse...Ei NU ! "cineva ?" a postat pe FB...că S.V. (adică eu) infectată de VIRUS în stare gravă...Acelui care a "scornit" aşa o MINCIUNĂ , îi zic: "nu săpa groapa altuia - că pici în ea"..”, a postat atunci Sofia Vicoveanca. 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate