Soprana Irina Baianț, supusă unui control riguros înainte de a-l întâlni pe Vladimir Putin: „Tocurile nu puteau fi mai înalte de 5 cm”

Soprana Irina Baianț a dezvăluit cât de atent a fost controlată înainte de a-l întâlni pe Vladimir Putin.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Irina Baianț a cântat pe cele mai mari scene ale lumii și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane din România. De asemenea, în anul 2015, Irina a susținut un spectacol în fața lui Vladimir Putin, iar aceasta a făcut o serie de declarații despre controlul riguros la care a fost supusă, înainte de a

presta în fața liderului de la Kremlin.

În cadrul podcast-ului lui Adrian Artene, românca a povestit cu lux de amănunte ce i s-a recomandat, înainte de a da ochii cu președintele Rusiei.

„Cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu”

Irina Baianț a vorbit pentru prima dată despre experiența pe care a trăit-o în urmă cu șapte ani, atunci când a avut ocazia să susțină un spectacol în fața președintele Rusiei, Vladimir Putin. 

Citeste si: Mișcarea care l-ar distruge pe Vladimir Putin. Totul s-ar putea întoarce împotriva lui: "Acesta va fi un semnal de insubordonare"

Românca a povestit că înainte de a se prezenta în fața liderului rus, aceasta a avut parte de un control riguros, explicând cu lux de amănunte că era important chiar și felul în care își prindea părul. De asemenea, nu a avut voie să aibă părul prins în agrafe sau să aibă fixativ asupra sa.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mai mult decât atât, tânăra româncă a mai precizat că și tocurile au avut o importanță foarte mare, asta pentru că acestea trebuiau să fie obligatoriu late sau subțiri, în niciun caz pătrate, dar și să nu depășească cinci centimetri.

În același timp, oamenii de la pază au verificat-o pe soprană chiar și în păr, trecând cu mâna prin podoaba capilară pentru ca aceștia să se asigure că tânăra nu avea cumva bombe ascunse.

„Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de

intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr.

Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert, care să nu aibă crinolină, să nu fie pluri-stratificată”, a povestit Irina Baianț, la podcastul ”ALTCEVA cu Adrian Artene”, scrie Antena 3.

Irina Baianț, despre întâlnirea cu Putin

Irina Baianț a mai mărturisit că întâlnirea cu Vladimir Putin a fost o experiență puternică, iar la acel moment, soprana nu s-ar fi gândit că președintele Rusiei poate iniția un război în Ucraina.

Citeste si: Scenariul lui Putin se adeverește! Un oficial de la Kremlin rupe tăcerea: "Am început să pregătim activ Rusia"

„Întâlnirea cu Putin fost o experiență puternică. Bineînțeles că nu m-am gândit niciodată că acest lucru se va întâmpla, dar istoria se scrie cu fiecare pas.”, a mai spus soprana.

Soprana Irina Baianț, supusă unui control riguros înainte de a-l întâlni pe Vladimir Putin: „Tocurile nu puteau fi mai înalte de 5 cm”

Irina Baianț

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Turcia strică prietenia cu Rusia, după ce a primit grâne furate de la ucraineni. Cristian Diaconescu, fost Ministru de Externe: „În relația cu Federația Rusă totul este posibil”...

Doliu în lumea muzicii populare! A murit Ștefan Petreuș

China se „joacă” pe cerul Taiwanului. A început numărătoarea inversă până la invazie? | EXCLUSVI

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau MAI MULȚI BANI la PENSIE! Se majorează PENSIA dacă treci de această vârstă

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ce pensie vor avea cei născuți în anii 60-70. Calculele sunt deprimante

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies