Sora Danei Roba, în culmea disperării! Ce se întâmplă în aceste momente cu bruneta. Familia a fost nevoită să ceară ajutor: „Avem nevoie”

Vedete

Sora Danei Roba, în culmea disperării! Ce se întâmplă în aceste momente cu bruneta. Familia a fost nevoită să ceară ajutor: „Avem nevoie”

Familia Danei Roba a cerut ajutorul oamenilor pentru brunetă! Despre ce este vorba?!

Situația Danei Roba este încă una critică! Reamintim că aceasta a fost atacată de soțul ei cu un ciocan în urmă cu două zile, direct în cap. Bruneta a fost dusă la spital de urgență în seara cu pricina, intrând direct în sala de operații, suferind o intervenție pe creier care a durat mai bine de 9 ore.

Deși recent make-up artista a reușit să le răspundă anchetatorilor la câteva întrebări, cadrele medicale sunt încă rezervate privind recuperarea, iar în continuare starea ei nu este deloc una bună.

Citește și: "Suntem devastați" Noi detalii despre starea de sănătate a Danei Roba, după operația care a durat mai bine de nouă ore| EXCLUSIV

Mai mult decât atât, sora Danei Roba, Lidia, a făcut un apel către toți românii, care ar putea să o ajute pe brunetă. În aceste momente, vedeta are nevoie de un medicament, care din păcate se găsește doar în farmaciile de peste hotare, mai precis pe teritoriul Ungariei.

„Dana are nevoie de acest medicament. Medicamentul se găsește în farmacie în Ungaria... Avem nevoie de ajutorul vostru...”, a scris Lidia, pe rețelele de socializare.

Anchetatorii au reușit să obțină câteva răspunsuri de la Dana Roba

Ieri, 6 iunie, magistrații au decis arestarea preventivă a soțului Danei Roba pentru o perioadă de 30 de zile, după ce acesta a bătut-o crunt pe brunetă, cu un ciocan.

În timp ce bărbatul se află acum în spatele gratiilor, în continuare starea Danei Roba este una critică, fiind internată, după ce a suferit o operație pe creier, care a durat mai bine de 9 ore.

Citește și: Soțul Danei Roba, arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a băgat-o în spital pe make-up artistă! Detalii de ultim moment

Cu toate acestea, însă, oamenii legii ar fi reușit să o audieze pe make-up artistă în legătură cu incidentul care putea duce la o adevărată tragedie.

Deși vedeta își poate mișca doar un picior și ochii, aceasta ar fi răspuns întrebărilor prin clipiri din ochi, mai precis o dată și de două ori, pentru „da” și „nu”, conform  spynews.ro

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: Nicolae Guță face primele declarații, după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost băgată în spital de propriul soț. Manelistului nu i-a venit să creadă, când a auzit că bruneta se zbate între viață și moarte: "Sincer, îmi pare rău"

Astfel, întrebată dacă a fost atacată de bărbat în timp ce dormea, Dana Roba a răspuns pozitiv, în timp ce soțul ei le-a spus anchetatorilor că, de fapt, cei doi s-au bătut parte în parte.

Dana Roba

[Sursa foto: Instagram]