Sora Denisei, miscare surpriza in razboiul cu Florin Peste! Adelina vrea sa inregistreze pe numele ei marca "Denisa Raducu"

Sora Denisei Raducu a solicitat oficial inregistrarea numelui cantaretei decedate anul trecut ca marca inregistrata.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Adelina a solicitat la OSIM ca numele „Denisa Raducu” sa devina marca inregistrata. Conform legii, cererea va fi analizata si daca solicitarea nu este contestata in termen de cateva luni, numele Denisei va deveni brand si nu va mai putea fi folosit fara acordul surorii acesteia.

Cererea a fost facuta pentru mai multe categorii de produse, printre care: parfumuri, sapun, cosmetice, lotiuni pentru par, pasta de dinti, aparate de uz stiintific, cinematografie, aparate pentru inregistrarea, transmiterea sau reproducerea sunetului sau imaginii, suporturi magnetice pentru inregistrare, masini de calculat, hartie, carton, tiparituri, forme de tipar, articole de imbracaminte, incaltaminte sau acoperirea capului, proiectare si dezvoltare software, activitati culturale si sportive, etc.

Prin aceasta miscare, Adelina Raducu transmite un semnal clar celor care inca fac bani de pe urma numelui Denisei. Familia cantaretei a intrat in conflict declarat cu fostii impresari ai acesteia, inclusiv cu unchiul Florin Peste, pe motiv ca acestia ar incasa inca bani prin postarea melodiilor Denisei in mediul online.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate