Sora lui Adrian Păunescu, internată din 1974 într-un spital de psihiatrie, a trecut pe lângă moarte! ”A făcut o pneumonie și abia a supraviețuit!” EXCLUSIV

Sora mai mică a poetului Adrian Păunescu este internată de mai bine de 45 de ani într-un spital din județul Buzău. Femeia a fost diagnosticată cu schizofrenie și sindrom Down.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Sora mai mică a poetului Adrian Păunescu (1943-2010) este internată de mai bine de 45 de ani într-un spital din județul Buzău. Femeia a fost diagnosticată cu schizofrenie și sindrom Down și este printre cei mai vechi pacienți ai secției Nifon a spitalului de psihiatrie Săpoca.

Citeste si: INCREDIBIL! Criminalul buzoian care a omorât 7 oameni cu stativul la spitalul din Săpoca s-a întors la locul crimelor! Nicolae Lungu este închis acum tot la Săpoca EXCLUSIV

Citeste si: Poetul Adrian Păunescu a prezis pandemia de coronavirus înainte de a muri? „Ce-ar fi dacă, într-o zi blestemată, ne-am îmbolnăvi cu toții deodată?”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andrei Păunescu, fiul poetului, a ținut să precizeze următoarele aspecte: "Este vorba despre o întâmplare dramatică de viaţa tatălui şi din viaţa bunicului meu. Bunicul meu a avut, din a doua căsătorie, un copil bolnav. Este soră doar de tată cu tatăl meu Lidia. Tata s-a îngrijit de ea. Toată viaţa a fost sub supraveghere. Mai mult nu s-a putut face decât să fie sub control şi medicaţie. Tata s-a ocupat cât a putut, adică total de Lidia. (...) Nimeni nu este ruşinat de această dramă. Tata a considerat acest lucru ca pe un dat nefericit al destinului. Am cunoscut-o în copilărie pe această mătuşă vitregă. Îmi pare rău că bunicul meu, în a doua căsătorie, a trăit o astfel de dramă. Poate este un destin crud ca acelaşi tată să aibă un fiu geniu şi într-o compensaţie nefericită şi o fiică bolnavă", a povestit în 2014 fiul lui Păunescu.

În acest moment, potrivit unor surse din interiorul spitalului, se pare că bătrâna nu mai beneficiază de nici un sprijin material din partea familiei Păunescu. ”Eu știu că de ani buni nimeni nu s-a mai interesat de dânsa. Anul trecut doamna Lidia a făcut o pneumonie și abia a supraviețuit”, ne-a declarat un cadru medical de la spitalul buzoian. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Declarații terifiante ale fiicei criminalului din Caracal! ”Bunicul s-a sinucis în fața tatălui meu! Culmea, chiar de ziua mea”

Povestea fabuloasă de viață a lui Andrei Păunescu! Fiul poetului Adrian Păunescu și-a întrecut tatăl la... iubiri! Cum arată actuala sa iubită, de doar 30 de ani

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Fiul lui Marcel Toader, prima apariție după moartea omului de afaceri: „A venit polițistul la mine și mi-a spus condoleanțe”

Ce mai face femeia căreia Carmen Păunescu i-a omorât toată familia într-un accident rutier! Silvia a ajuns șefă la o agenție de turism FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies