Sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri uluitoare: „Doar când s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua l-am mai auzit plângând așa” EXCLUSIV

Ileana și Iancu Sterp, frații lui Culiță Sterp, au vorbit despre momentul în care Faimosul a izbucnit în plâns la Survivor România.

Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Ileana și Iancu Sterp, frații lui Culiță Sterp, au vorbit astăzi, în cadrul emisunii "Ștafeta mixtă", despre momentul în care Faimosul a început să plângă la Survivor România. Concurentul a izbucnit în lacrimi în momentul în care a primit o scrisoare de la iubita lui însărcinată, Daniela. 

În cadrul interviului oferit în exclusivitate pentru WOWbiz, cei doi frați și-au adus aminte, însă, și de momentul în care fratele lor a plâns în acest mod. Se pare că aceștia l-au mai văzut pe Culiță în această situație, atunci când s-a căsătorit cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua

Citeste si: Mesajul postat de Carmen de la Sălciua, la scurt timp de la declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp: „Văd roșu”

Se pare că înainte să facă pasul cel mare, Ileana și Iancu Sterp i-au scris o poezie de rămas bun, pe care au recitat-o de față cu toată lumea. Tot atunci, frații l-au auzit pentru prima dată pe Culiță să plângă în acest mod, un plâns extrem de dureros. 

Ileana: El când s-a căsătorit, noi, cei trei frați ai lui, i-am compus o poezie de rămas bun cumva, fiind primul care se căsătorea dintre noi.

Eu cu Geta i-am compus o poezie foarte emoționantă și aici la noi la nuntă se strânge tot satul. I-am recitat poezia înainte să plece din curte cu mireasa lui și doar atunci l-am mai auzit plângând așa, exact plânsul ăsta dureros l-a avut și atunci. Dar în rest nu, asa suferind nu l-am mai văzut de mult.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri uluitoare: „Doar când s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua l-am mai auzit plângând așa” EXCLUSIV
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nuntă[Sursa foto: Instagram]

Iancu: Culiță, pe cât este de puternic și de rezistent, pe atât este de sensibil la chestiile astea care țin de familie, de dragoste.

Ileana: În poezie i-am scris ceva de genul „Frățiorul nostru mai mare, pleci, te duci la însurătoare”.

Fiecare am recitat câte o strofă.

Iancu: Avem filmare când i-am spus poezia, putem să o arătăm. (…) Eu nu am plâns când am fost la Survivor, îmi place să fiu mai bărbătos așa. înăuntrul meu aveam niște trăiri intense, dar nu le-am arătat la cota maximă.

Sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri uluitoare: „Doar când s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua l-am mai auzit plângând așa” EXCLUSIV
Culiță, Iancu, Mama Geta, Ileana și Geta[Sursa foto: Instagram]

Totodată, sora concurentului de la Survivor România a declarat faptul că deși Iancu pare mai sensibil, de fapt, Culiță este cel care este mai emotiv. În continuarea, Ileana a mai adăugat faptul că, cel mai probabil, Faimosul a izbucnit în lacrimi pentru că îi este dor de Daniela, iubita lui, și ar fi vrut să știe cum evoluează sarcina. 

Citeste si: Ce au observat fanii la Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021! Carmen de la Sălciua se va înfuria când va afla!

Ileana: Culiță e mai emotiv decât Iancu, dacă este să facem o comparație. Cel mai tare cred că l-a emoționat că nu a mai vorbit cu noi de când a plecat, din 2 ianuarie și nici cu Daniela. Faptul că ea e însărcinată și el voia să stie lucruri despre sarcină și despre evoluția ei cred că l-a emoționat foarte tare. Culiță după ce a citit mesajul a spus că mai rău i-a făcut, că a devenit mai sensibil.

Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp

Concurenții de la Survivor România 2021 au luptat pentru a primi un premiu destul de important, un mesaj primit din partea persoanei iubite. Culiță Sterp a primit, desigur, un mesaj de la Daniela Iliescu. Extrem de emoționat de cele citite, concurentul a început să plângă și să urele de dor. 

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis  Daniela Iliescu  iubitului ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp de la Survivor, declarații pline de iubire pentru Daniela, viitoarea mămică. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant: ”În sufletul meu se întâmplă multe”

Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp la Survivor România. Artistul plânge în hohote când află noutăți despre bebelușul său: „A început să miște...”

Daniela Iliescu, reacție șocantă după ce i-a citit mesajele lui Culiță Sterp de la Survivor România primite de la alte femei: „Îmi fac cruce”

Urmează o perioadă fantastică pentru 7 zodii. Vor avea tot ce își doresc

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Când și cum va cânta Salam la PRO TV. Consecința-surpriză a știrii false

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies