Vedete

Sore, mărturisire neaşteptată: ”Sunt un dezastru...”

Sore este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, se bucură de succes răsunător în muzică, are o familie frumoasă şi un copil minunat, însă după cum recunoaşte chiar ea, nu ştie să gătească.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Sore, mărturisire neaşteptată: ”Sunt un dezastru...”icon photo
Nu de puţine ori a recunoscut că este un dezastru în bucătărie, însă acum Sore a reuşit să-şi surprindă persoanele dragi cu o reţetă delicioasă şi mai ales creveţi curry. 
 
 
”Haide să vă povestesc. După ce v-am mărturisit cum că nu ştiu să gătesc mare lucru, ceva s-a întâmplat. Am început să caut reţete, să mă întreb ce aş putea aduce noi în viaţa de familie, din punctul asta de vedere. Probabil că eram uşor frustrată de subiectul asta (hahaha) şi cum mi-am luat o piatră de pe inima, mi-a fost mai simplu să acţionez.
 
Aşadar, am intrat pe blogul lui Mazilique de unde am aflat cum ar trebui să fie făcuţi nişte creveţi curry şi sortând ingredientele pe baza a ceea ce aveam în frigider, mi-a ieşit ceva super delicios. Las mai jos ce am pus, cum am pus şi aştept laude şi felicitări, că zău, tare mândră sunt :))”, a scris ea pe blogul personal.
De asemenea, ea le-a oferit prietenilor virtuali şi reţeta.
 
” Ingrediente (2 porţii)
 
Creveţi
 
3 căţei de usturoi
 
O jumătate de ceapă
 
Un cartof
 
Un ardei kapia
 
4 roşii cherry
 
Lapte de cocoş / sau crema de cocoş
 
O piersică din compot
 
Pastă roşie curry
 
Boia dulce
 
Piper”, a mai precizat ea pe blogul personal, unde a ataşat şi câteva fotografii cu preparatul delicios, după cum chiar ea spunea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune