Sore nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi în direct, la TV! Motivul pentru care nu-şi găseşte liniştea

Celebra cântăreaţă Sore a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre cele mai emoţionante momente din viaţa sa, dar şi despre cele mai dragi persoane, fapt pentru care s-a emoţionant teribil.

Autor: T.S.


Invitată în cadrul unei emisiuni TV, celebra cântăreaţă a scos la iveală detalii neştiute din viaţa ei şi anume faptul că avea o poreclă pe care o detesta: "Mama mea mi-a spus un lucru pe care l-am reţinut! Numele meu din buletin este Sorina! Şi mi se spunea Sorina Gaina, şi nu ştiu de ce...şi mă deranja şi ziceam mamă, dar de ce îmi spun Sorina Găina, mă deranjează! Aş vrea să le pot spune ceva să le închid gura! Iar mama mi-a spus: dacă eu sunt Sorina Gina, voi sunteti

puii mei! Colegii au încetat glumele!  Zilele de şcoală vor rămâne mereu în memoria mea! În şcoală, într-adevăr notele mai puţin satisfăcătoare mă motivau să iau mai mult pentru că îmi doream foarte mult să îi văd pe parintii mei mândri!" a spus Sore.

De asemenea, ea a mărturisit că viaţa i s-a schimbat radical de când a devenit mămică, motiv pentru care e foarte protectoare cu fetiţa ei.

"Din momentul în care am  născut am devenit un leu!  O leoaică cu fetiţa mea! Nu am suportat să o atingă cineva câteva săptămâni! Altcineva în afară de iubitul meu! Raţional vorbind nu pot să inteleg ...era o forţă în interior, simteam ca plesnesc efectiv daca cineva punea mana pe ea! Simţeam că...dupa

ce a stat in burtica mea 9 luni, doar eu pot să ştiu şi să o protejez de absolut orice şi doar eu stiu daca ii e bine, dacă îi e rău...şi aşa mai departe." a adăugat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

De ce nu vor femeile sa faca sex? Aceste motive sunt absolut normale!

Peste 53.000 de oameni in a doua zi a Festivalului Neversea

Actor celebru, despre redefinirea familiei traditionale: "Baza societatii, familia formata dintre un barbat si o femeie"

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Emoții mari pentru Lidia Buble. Decizia de condamnare cu suspendare a fost contestată

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies