Sore se cupleaza din nou cu Rapha? Citeste aici detaliile care ii vor bucura la maximum pe fanii cuplului!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSore si Rapha ar putea forma din nou un cuplu. E drept, nu in viata reala, ci in telenovela "O noua viata", continuarea seriei "Pariu cu viata".

Cele doua personaje interpretate de cei doi simpatici actori, Sara si Cristi, s-au despartit, insa scenariul ar putea sa ii aduca din nou impreuna, pentru ca isi dau seama ca inca ii mai leaga multe.

“Sara are iniţiativa şi chiar dacă de multe ori pare egoistă, în realitate îşi doreşte să fie matură, independenta şi să aibă succes. Noua telenovela reprezintă pentru mine confirmarea faptului că Pariu cu Viaţă şi LaLa Band au fost şi sunt un fenomen, drept dovadă cel de-al treilea an ne prinde filmând pentru prima telenovelă muzicală din România”, spune Sore pentru protvmagazin.ro.

“După despărţirea de Sara şi-a promis că nu va mai avea o relaţie stabilă şi se ţine de cuvânt. Este un cuceritor, însă este un profesor foarte prost pentru elevul său, un puşti care îl plăteşte să-l înveţe cum să seduci o fată şi cum o faci să te iubească toată viaţa”,
a declarat si Rapha.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate