Sorin Brotnei i-a spus lui Cătălin Măruță că ar vrea să aibă o aventură de-o noapte cu Andra Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Sorin Brotnei a acceptat provocarea întrebărilor de la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Ulterior, Cătălin Măruță i-a spus cu ce persoană din showbiz ar vrea să aibă o aventură de-o noapte. Sorin Brotnei a răspuns rapid: Andra Măruță.

Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Sorin Brotnei a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, fostul membru al trupei Akcent a acceptat provocarea întrebărilor sale de la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Această provocare a fost una palpitantă, iar Sorin Brotnei a făcut față cu brio întrebărilor puse de Cătălin Măruță.

La un moment dat, Cătălin Măruță i-a adresat lui Sorin Brotnei cu ce divă din showbiz-ul românesc ar vrea să aibă o aventură de-o noapte.

Citeste si: Cătălin Măruță, nașul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă, primele declarații despre divorț! "Vă voi sprijini..."

”Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”,  a citit prezentatorul emisiunii întrebarea. Imediat, a apărut și răspunsul la întrebarea prezentatorului. Fostul membru al trupei Akcent nu a stat pe gânduri și a dat un răspuns rapid. Răspunsul artistului a fost unul surprinzător, iar Cătălin Măruță a rămas uimit.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță au o situație financiară de invidiat. Iată cât câștigă cei doi lunar. E o sumă cu multe zerouri

Sorin Brotnei a răspuns că ar vrea să aibă o aventură de-o noapte cu Andra Măruță. Când a auzit răspunsul, prezentatorul a început să râdă și i-a răspuns invitatului Deci faci d-astea”.

Sorin Brotnei nu a aplanat subiectul

În plus, fostul membru al trupei Akcent a continuat cu privire la acest subiect ”Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”,  a

mai adăugat Sorin Brotnei.

În continuare, Cătălin Măruță a început să zâmbească. Acesta nu a vrut să aplaneze subiectul, iar prezentatorul a decis să-i adreseze următoarea întrebare din cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Cătălin Măruță
Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Sursa: Cancan.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies