Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a devenit bunică! Primele imagini cu bebelușul și primele declarații!

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a devenit bunică. Unul dintre fiii ei, Cătălin, este acum tată, după ce soția lui, Alexandra, a născut un băiețel perfect sănătos.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„<Dragostea perfectă nu apare până când nu ai primul nepot>, spune un proverb galez.

Fericirea de a fi bunică este copleşitoare şi nu se compară cu nimic. Acum doi ani Simina ne-a schimbat viaţa. E fetiţa pe care ne-am dorit-o toată viaţa. Ne-a umplut casa şi viaţa.

De azi, Simina are un mic partener de joacă, Ragnar Marcus. Fiul meu, Cătălin şi soţia lui, mi-au adus imensa bucurie de a fi bunică. Primul meu nepot a venit pe lume azi şi abia aştept să-l ţin în braţe", a postat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pe Facebook.

fara descriere

"Astăzi mi-am ținut in brațe, pentru prima dată, nepotul! Nici că aș putea fi mai mândru, un unchi mândru de altfel! Timpul trece atât de repede încât nici nu mi-am dat seama când am trecut de la a mă juca în fața blocului la a avea responsabilitățile unui adult! A fost o trecere rapidă, aproape insesizabilă, luând treptat etapele vieții, câte una pe rând! Sunt mândru de familia mea, de ceea ce suntem NOI, de realizări, de eforturile de-a lungul timpului, de încercările pe care ni le-a dat Dumnezeu! Felicitări Cătălin și Alexandra! Dumnezeu să vă binecuvânteze familia!", a reacționat și celălalt fiul al Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe Facebook, fericit că a devenit unchi.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate