Vedete

Sosia Mirabelei Dauer de la un concurs de talente s-a intalnit cu artista! Prima reactie cand a vazut-o pe cantareata

Laura Bisog este considerata sosia Mirabelei Dauer, femeia nu doar ca seamana cu artista, dar are si o voce asemanatoare cu aceasta.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Laura Bisog l-a impresionat pe juratul Florin Calinescu la ultima editie a emisiunii “Romanii au talent”, ea ajungand pana in semifinala.

Laura este din Iasi si desi meseria ei este de barman-ospatar, de cand a devenit cunoscuta, castiga bani si din muzica, ea fiind chemata la diverse petreceri si evenimente. Dar, Laura Bisog a marturisit ca asemanarea cu Mirabela Dauer a ajutat-o mai mereu. “Mi s-a intamplat in ultimii ani ca lumea sa ma confunde si sa ma opreasca pe strada sa ma intrebe daca sunt doamna Mirabela Dauer”, marturisea Laura Bisog in urma cu ceva timp. Ea povestea ca nu a avut ocazia sa o cunoasca personal pe artista si ca acesta este un vis de-al ei.

Ei bine, in urma cu cateva saptamani, “minunea” pentru Laura Bisog s-a intamplat la un concert al Mirabelei Dauer la Iasi. “M-am vazut cu ea si i-am daruit flori. E superba”, le-a marturisit Laura Bisog prietenilor.

Insa bucuria ei a fost si mai mare pentru ca sosia Mirabelei a urcat pe scena alaturi de artista si i-a cantat “La multi ani”: pe 9 iulie, Mirabela Dauer a implinit 71 de ani.
 

Galerie foto