Soția criminalului de la Onești, terifiată de oroarea făcută de Gheorghe Moroșan: ”Îi era frică de el”

Aurelia Moroșan, șocată de dubla crimă pe care a comis-o bărbatul ei!

Soția criminalului de la Onești, terifiată de oroarea făcută de Gheorghe Moroșan
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Aurelia Moroșan, soția criminalului de la Onești, a fost arestată pentru 30 de zile, fiind complice la sechestrarea celor doi muncitori în apartamentul groazei. În fața magistraților, femeia a încercat să se dezică de faptele îngrozitoare ale soțului ei. De asemenea, avocatul soției asasinului spune că Aurelia Moroșan este în stare de șoc, fiind îngrozită de dubla crimă comisă chiar de bărbatul ei.

Ce spune avocatul Aureliei Moroșan

Judecătorul a decis arestarea soției criminalului de la Onești, Aurelia Moroşan, care se dezice de acuzațiile aduse soțului ei.

Citeste si: Blestemul apartamentului groazei de la Onești! Ce s-a întâmplat cu executorii judecătorești care au evacuat familia criminalului? EXCLUSIV

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

În sala de judecată în timp ce era analizată propunerea Parchetului de arestare preventină, Aurelia Moroşan a spus că a fost îngrozită de masacrul care s-a produs, deci pe măsură ce trece timpul realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. Nu neapărat că s-ar desolidariza de soţul ei, că este până la urmă soţul ei, dar pare că nu este de acord cu ceea ce a făcut.

A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă şi că ar fi contribuit la imobilizarea acelor oameni.

Ei au venit împreună, a stat la un moment dat că a văzut că soţul ei are ceva mare într-un buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat ce, deoarece de multe ori nu îi răspunde. Ştie că este un om impulsiv şi îi este frică de el, dar nu şi-a imaginat că poate să ajungă la stadiul de a omorî doi oameni.

Ea nu poate să ştie cum a reuşit soţul să imobilizeze acei doi oameni, deoarece susţine că nu a intrat în apartament. Soţul ei are în jur de 130 de kilograme, este un om destul de vânjos ”, a transmis avocatul Aureliei, Valentin Iacob, la Antena 3.

Soția criminalului de la Onești, terifiată de oroarea făcută de Gheorghe Moroșan
Soția criminalului de la Onești, terifiată de oroarea făcută de Gheorghe Moroșan

Citeste si: Primele imagini din spital cu Gheorghe Moroșan! Criminalul de la Onești a fost transferat la Spitalul de Urgență Bacău

Totodată, avocatul femeii spune că procurorul a cerut înlocuirea măsurii cu arest la domiciliu pentru Aurelia Moroșan, pentru că nu a reușit să arate vinovăția acesteia. Oamenii legii spun că femeia l-a încurajat pe soţul ei în acţiunile sale, sperând că va primi 300.000 de euro pentru eliberarea ostaticilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO Gafa incredibilă a Poliției Române! Mascații au descins la adresa greșită și au amențat două femei nevinovate: „Mi-au pus arma în piept”

La ce torturi au fost supuse victimele de la Onești! Profilul criminalului Gheorghe Moroșan: „Are trăsături accentuate de personalitate antisocială”

Blestemul apartamentului groazei de la Onești! Ce s-a întâmplat cu executorii judecătorești care au evacuat familia criminalului? EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies