Soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere! „Diamantul roz” s-a îmbrăcat într-o bluză transparentă şi a atras toate privirile! FOTO

Recent, soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Amicii au văzut că soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere. Adrian, liderul clanului Corduneanu, si soţia sa, Ramona, pe care o alintă "Diamantul roz", au fost invitaţi recent la botezul copilului unor prieteni. (vezi ce schimbare de look a adoptat soţia lui Corduneanu)

Citeste si: Adrian Corduneanu a devenit şef de galerie pe stadion! Uite cum a trăit „Beleaua” meciul de fotbal al favoriţilor!

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Așa ceva nu s-a mai văzut! Ce spune periculosul Costel Corduneanu despre Sile Cămătaru schimbă lucrurile total în lumea interlopă

Citeste si: Nepoata sexy a lui Adi de la Vâlcea, împreună cu temutul Costel Corduneanu FOTO

Soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere: „Ai cea mai sexy nevastă!” 

Ramona a purtat o rochie scurtă şi o bluză transparentă, etalându-şi tatuajele şi bustul generos. Mândru de partenera sa de viaţă, Corduneanu a luat-o în braţe şi a făcut mai multe fotografii cu ea. „Ai cea mai sexy nevastă!”, i-au transmis amicii lui Corduneanu.

fara descriere

Soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere. Adrian a ieşit recent din închisoare 

E clar că soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere. Liderul clanului Corduneanu a ieşit recent din închisoare, după o condamnare de doi ani primită într-un dosar de şantaj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate