Soția lui Daniel Onoriu, mărturisiri dureroase direct din fața spitalului. Isabela a izbucnit în lacrimi: ”Mi-e teamă că moare! E nevoie de o minune”

Soția lui Daniel Onoriu a făcut dezvăluiri tulburătoare , din fața spitalului: ”Mi-e teamă că moare! E nevoie de o minune de la Dumnezeu”

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a povestit pentru FANATIK, ce se petrece cu celebrul pilot de raliuri, după ce a fost internat de urgență.

Daniel Onoriu se află deja de o săptămână la spital și, acum, soția lui este la capătul puterilor pentru că pilotul se zbate între viață și moarte.

Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, simte că nu mai rezistă psihic

Soția lui Daniel Onoriu plânge, de câteva zile încoace, fără oprire. Aceasta simte că nu mai rezistă psihic, iar singurul lucru pe care îl mai poate face este să stea lângă spital și să se roage pentru ca o minune să îl salveze pe pilot.

Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, a spus Isabela, soția lui Daniel Onoriu, plângând în hohote, pentru sursa citată.

Isabela si Daniel Onoriu

Isabela si Daniel Onoriu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fiul lui Gabi Luncă și al lui Ion Onoriu candidează la alegerile prezdențiale! Emanuel Onoriu duce mai departe ”profeția” făcută pentru tatăl său

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

După doar câteva clipe, lacrimile Isabelei s-au transformat în revoltă.

O revoltă împotriva ghinionului pe care Daniel Onoriu l-a avut, în Turcia, la o clinică celebră, acolo unde s-a operat.

L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă.

Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat. Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic”, a mai adăugat Isabela Onoriu, soția celebrului campion de raliuri din România. ” Daniel nu era foarte gras, dar avea planurile lui să slăbească, își dorea să fie mai slab. Și s-a dus la clinica asta din Turcia. Acum exact două săptămâni a fost operat, am fost cu el acolo”, povestește, printre lacrimi, Isabela Onoriu pentru sursa citată.

Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ar fi trebuit pentru pilot. ”Săptămâna trecută i s-a făcut rău, a leșinat în casă. A vomitat enorm de mult sânge, iar acum… acum mi-e frică că moare”, mai spune Isabela.

”După operația din Turcia, la două sau trei zile l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Iar el, din gurmandul pofticios care era, când a ajuns acasă nici nu a mâncat, a băut doar lichide cred, i-au fost tăiați centrii foamei. Dar nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, a adaugat Isabela Onoriu.


Daniel Onoriu, operat de Urgență, la Floreasca: “Are zeci de perfuzii pe el”

Aici (la Spitalul Floreasca, n. red.) l-au tăiat pe burtă, e tăiat pe tot abdomen… Operația a fost făcută de cei mai buni doctori de la noi. Dar Daniel a stat cu infecția aia atâtea zile, i s-a răspândit în tot corpul. El a plecat cu sângerarea din Turcia, de aceea este așa grav acum”, mai spune, pentru FANATIK, Isabela Onoriu.

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Este intubat și încă este în stare critică". Familia povestește episodul în care a făcut hemoragie și a căzut din picioare

Soția lui Daniel Onoriu este foarte speriată, nici nu a mai putut merge acasă, stă și ”păzește” spitalul zi și noapte în speranța unei minuni. ” Dormim de zile întregi în fața spitalului. Ieri mi s-a permis să îl vad. L-am văzut și m-a terminat, nu mai am viață în mine. Să îl vezi așa, într-o adormire profundă pe el, pe Daniel, care era sufletul veseliei, care zâmbea tot timpul… Nu mai putem, suntem, efectiv terminați”, a mai spus Isabela Onoriu.

De altfel, femeia îndurerată afirmă că i-a fost greu să își recunoască soțul pe care îl iubește de ani buni. ”Are zeci de perfuzii pe el… Sper să poată să îl mai scoată din coma indusă. E așa pentru că nu ar fi rezistat la durerile e care le are dacă era conștient… Știu că se face, acum, totul ca să fie salvat, chiar vreau să mulțumesc oamenilor care au donat sânge pentru el și mai vreau doar să îi rog să se roage pentru Daniel, să se întâmple o minune”, a mai spus, pentru sursa precizată, Isabela Onoriu, femeia care este căsătorită cu pilotul de mai bine de patru ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies