Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

Soția lui Gheorghe Dincă este chemată din nou la DIICOT după ce ultima dată a fost acuzată de complicitate la omor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Soția monstrului din Caracal este chemată din nbou la audieri, dar nu în dodarul de comlicitate la omor ci în unul de trafic de persoane.

Potrivit România Tv, Elena Dincă va fi audiată din cauza mai multor declaraţii care sunt în contradictoriu. În luna mai a anului trecut, femeia le-a oferit anchetatorilor mai multe etașii tulburătoare despre perioada pe care a petrecut-o în casa criminalului Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Citeste si: Din cauza lor Alexandra Măceșanu nu a fost salvată! Ce s-a întâmplat cu polițiștii care nu au găsit-o după ce a sunat la 112

Citeste si: Gheorghe Dincă i-a trimis o scrisoare familiei Măceșanu! Reacția lui Cumpănașu!

Citeste si: Familia Luizei Melencu, acuzată că a dezvăluit presei informații din rechizitoriul dosarului Caracal. Cine i-a ajutat

Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

Femeia a declarat prima dată că relația cu soțul ei era perfcet normală, apoi s-a răzgândit și a spus că era violent

fara descriere

"De la data de 24.04.2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu până la data de 23.05.2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24.05.2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze", declara Elena Dincă.

fara descriere

Chiar presupusul criminal din Caracal a spus că se simte injunghiat în spate de soția lui, de care s-ar fi despărțit în acte.

Soția lui Gheorghe Dincă a intentat divorţul în luna decembrie a anului trecut, chiar înainte de Crăciun. Actele ar fi fost depuse la notar, iar divorțul a fost pronunțat cu acordul ambelor părţi, anunță România TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate