Soția lui John Travolta a murit! Mesajul tulburător publicat de actor

Soția lui John Travolta a murit la 58 de ani. Actorul a făcut anunțul tragic pe paginile lui de pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Soția lui John Travolta a murit! Mesajul tulburător publicat de actor


In articol:

Soția lui John Travolta a murit. Kelly suferea de cancer la sân de mai bine de doi ani și, în ciuda eforturilor făcute de medicii cae s-au ocupat de cazul ei. Actorul a fost cel care a dat vestea cruntă pe paginile lui de pe rețelele de socializare, anunțând că va lua o pauză pentru a fi alături de copiii lui.

Kelly Preston, soția lui John Travolta, avea 58 ani și era căsătorită cu el de 28 de ani. Împreună celebrul cuplu avea trei copii, Ella Bleu, Jett și Bnejamin.

Citeste si: Imagini demențiale cu Adelina Pestrițu, la plajă, la un an de la căsătorie! A făcut show pe șezlong când credea că nu o vede nimeni Video paparazzi

Soția lui John Travolta a murit! Mesajul tulburător publicat de actor

Soția lui John Travolta a murit. Mesajul emoționant publicat de actor

„Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupa cu cancerul mama, după doi ani. A luptat plină de curaj, cu dragostea și suportul celor din jur. 

Eu și familia mea vom fi pentru totdeauna recunoscători medicilor și asistentelor de la Centrul Medical Anderson, tuturor centrelor medicale ce ne-au ajutat, dar și prietenilor și persoanelor dragi care au fost alături de ea. Dragostea lui Kelly și viața ei vor fi mereu în amintirea noastră.

Îmi voi lua ceva timp liber pentru a fo acolo pentru copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă în avans dacă nu auziți de noi pentru o vreme. Vă rog să știți că voi simți dragostea voastră în următoarele săptămâni și luni ce urmează, în timp ce ne vindecăm.

Toată dragostea mea,

JT”, este mesajul pe care l-a publicat John Travolta pe paginile lui de pe rețelele de socializare. în mai puțin de o oră de la publicarea mesajului, peste o sută de mii de aprecieri și mesaje au apărut pe pagina de Instagram a celebrului actor.

Soția lui John Travolta a murit! Mesajul tulburător publicat de actor

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate