Soția lui Petre Magdin, șocată de vestea că Mihai Constantinescu este în stare gravă! Ce mesaj a transmis

Mihai Constantinescu este în stare gravă, artistul se află acum în moarte cerebrală, după ce ar fi suferit trei stopuri cardio-respiratorii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Știrea despre Mihai Constantinescu a impresionat multă lume, iar prietenii artistului se roagă pentru ca acestuia să i se întâmple o minune și să-și revină.

Ana Moroșanu Magdin, soția lui Petre Magdin, a fost șocată de veste. ”Doamne, Doamne, Doamne... Mihai Constantinescu! Multă sănătate, dragul nostru, te vei face bine, ne rugăm pentru tine!”, este mesajul transmis de Ana Magdin.

Citeste si: Mihai Constantinescu are locul de veci pregatit. "Familia s-a impacat cu situatia"

fara descriere

Și muzicianul Petre Magdin a trecut printr-o perioadă grea. Magdin, care s-a retras de câțiva ani într-un sat din Vâlcea, a suferit un accident vascular în urma căruia puțini îi mai dădeau șanse. Încet, încet, cu ajutorul soției sale, care l-a îngrijit și l-a hrănit o bună perioadă, muzicianul este acum bine.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente la spital cu soția lui Mihai Constantinescu! Dezvăluiri uluitoare făcute de apropiații artistului! ”Are un scăunel pe culoar”

Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, luni seara, după ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind găsit inconștient de soția lui. El a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Floreasca, unde se pare că ar mai fi suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, acum el fiind în moarte cerebrală.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate