WOW

Soţia lui Romeo Tălmaciu, devastată de durere la înmormântarea artistului!

Tristeţe mare la Vaslui ieri, atunci când profesorul Romeo Tălmaciu a fost condus pe ultimul drum. Cel care a pus bazele Fanfarei Rotaria, un adevărat brand naţional, a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de persoane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Soţia lui Romeo Tălmaciu, devastată de durere la înmormântarea artistului!icon photo
 

Toţi au venit să îi aducă un omagiu celui care a fost mentor pentru generaţii de muzicieni.

Soţia lui Romeo Tălmaciu, devastată de durere la înmormântarea artistului!

A fost multă suferintă în sufletele celor care l-au condus ieri pe ultimul drum pe Romeo Tălmaciu, Romică, asa cum îi spuneau prietenii. Dar, cel mai mult a plâns familia. Copiii, sotia, mama celui care ne-a părăsit atât de tânăr au plâns ieri cumplit după iubitul lor fiu, sot, tată. La 62 de ani, Romeo Tălmaciu mai avea multe de spus, avea încă destule pagini de istorie care urmau să fie completate cu povesti frumoase. La momentul în care sicriul cu trupul neînsufletit al iubitului profesor a intrat în biserică, sotia acestuia s-a prăbusit. Lesinase de durere, de orele multe de nesomn si suferintă. A fost purtată pe brate în biserică de către copii, de oamenii din jur, fiind chemat un echipaj de Ambulantă. "Este atât de multă lume în curtea bisericii, încât gândul mă duce la noaptea de Paste, a Învierii. Plângem cu totii un om deosebit. De sâmbătă seara, de când Prea-Sfintitul Ignatie a venit la căpătâiul celui pe care îl conducem astăzi pe ultimul drum, tinerii l-au plâns întruna. Îi văd si azi, aici, cu lacrimi în ochi. Sunt oamenii pe care profesorul Tălmaciu i-a ajutat să cânte pe marile scene ale lumii. Profesorul Romeo a avut acest dar, de a-i bucura pe cei din jur", a spus protopopul de Vaslui, preotul Adrian Chirvasă.

Mai multe detalii şi imagini aici

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune