Soţia unui fotbalist celebru, la un pas să fie arestată de Poliţie, în Dubai! A gafat grav

Iasmina, soţia lui Cristi Daminuţă, unul dintre fotbaliştii celebri şi în plan monden ai României, a făcut, de curând, un gest care ar fi putut-o costa libertatea şi, cine ştie, chiar integritatea corporală.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, plecată în Dubai, Iasmina a confundat statul arab cu cel român. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, blondina a renunţat la haine cu o lejeritate de-a dreptul… periculoasă.

Deşi poate fi considerat raiul turiştilor care vor să se scalde în lux, Dubaiul poate fi de-a dreptul periculos pentru o blondină ca Iasmina Daminuţă.

Nu de altceva, dar soţia fotbalistului pare decisă să arate tuturor că formele ei sunt, cel puţin după operaţiile estetice indurate,. Chiar perfecte. Aşa că, fără să stea pe gânduri prea mult, Iasmina a renunţat la haine şi, culmea, s-a şi pozat în ipostaze fierbinţi. Doar că, spre norocul ei, nu a văzut-o nimeni că a pozat topless, pe terasa unui hotel de lux, scăpând, ca prin urechile acului de o arestare şi o amendă uriaşă, gesture ca cele făcute de ea aducând după sine pedepse extreme de dure în Dubai, ajungându-se chiar şi la lovituri de bici, în piaţa publică.


Din fericire, Iasmina nu a păţit nimic şi, probabil avertizată discret, a reuşit chiar şi la plajă să îşi păstreze hainele pe ea, luându-şi totuşi un costum de baie care să acopere suficientă piele pentru ca poliţia din Dubai să nu o aresteze…


Relaţia dintre fotbalist şi blondină, marcată de despărţiri cu nervi şi împăcări dulci

Cristian Daminuţă şi soţia lui s-au împăcat de curând, după ce se despărţiseră chiar înainte de nuntă. 

“Cristi Daminuţă suferea că nu e cu Iasmina şi, chiar dacă era căutat de multe domnişoare, el tot la ea se gândea. Aşa că, într-o seară, şi-a făcut curaj şi a abordat-o. Au stat de vorba şi, după ce el a făcut promisiuni solemne, Iasmina l-a iertat şi l-a primit înapoi”, ne-a spus un amic apropiat de-al fotbalistului timişorean. Mai mult decât atât, conform prietenelor Iasminei, blondina i-a cerut fostului fotbalist câteva lucruri clare.
“Vrea să ştie în fiecare moment unde este el, să aibă acces la cheltuielile lui şi, normal, Cristi trebuie să fie absolut fidel. Iasmina nu s-a lăsat prea uşor convinsă că este bine să se împace cu el, dar Cristi a ştiut ce să promită, cum să vorbească cu ea şi, într-un final, după ce s-a chinuit puţin, a şi reuşit să o convingă”, spun amicele Iasminei care e-au dezvăluit că blondina îl iubea, oricum, la nebunie.
Fotbalistul s-a căsătorit cu cea pe care o consideră aleasă lui, la doar 6 luni după ce s-au cunoscut.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat ce se ascunde in spatele impacarii dintre fotbalistul Cristi Daminuta si sotia de care divortase de curand! Dezvaluiri EXCLUSIVE

Si-au facut de cap, la mare! Cristi Daminuta si Bruno, fostul sot al Madalinei Pamfile au petrecut ca-n filme

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Nu mai cumpărați acest medicament din farmacii! Provoacă orbirea. Medicii avertizează

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ce salariu are cel mai cunoscut medic din lume. Câștigă mai bine decât președintele SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies