Soțul a primit-o acasă cu brațele deschise, dar Valentina nu-l poate uita pe amant! „Vreau și eu niște explicații”

Valentina, o femeie de 48 de ani, suferă din dragsopte, după ce amantul a părăsit-o și a fost nevoită să se întoarcă acasă, la soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După 31 de ani de căsnicie, o femeie de 48 de ani s-a îndrăgostit iremediabil, deși era căsătorită. Și-a părăsit soțul, convinsă că și-a găsit jumătatea și că avea să fie fericită, dar bărbatul s-a descotorosit de ea. Valentina înă își iubește amantul, este dispusă să-l ierte pentru umilință și îi cere acestuia explicații pentru gestul lui.

Valentina era sătură de comportamentul pe care soțul ei îl avea atunci când consuma băuturi alcoolice. Era nefericită și se simțea singură atunci când l-a cunoscut pe Toni, un bărbat care avea și el doi fii și lângă care visa să-și întemeieze o familie. Rudele bărbatului au acceptat-o, la fel ca și copiii lui. Neînțelegerile nu au întârziat să apară după ce el a întârziat acasă de mai multe ori.

 "El este fântânar și rămânea acolo unde făcea fântâna câte trei sau patru zile, pentru că nu avea transport. Se răcise față de mine. Nu îmi mai dădea pupic de noapte bună. Nu mă mai lua noaptea în brațe”, a povestit femeia, vizibil afectată de faptul că amantul nu o mai vrea în viața lui. Ea a mai povestit că, după doar trei luni de iubire, Toni i-a cerut despărțirea. „Nu m-a gonit din casă. Mi-a zis: Ne separăm. Mănânci deoparte, dormi deoparte”, a povestit ea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Vulpița, umilită în direct. Mirela Vaida nu a iertat-o. Cum a reacționat Vulpița

Valentina a plecat de la amant și s-a întors la soțul ei, dar nu e fericită

Valentina a plecat din casa amantului care nu o mai iubește, dar este tot cu gândul la el. S-a întors la soțul ei, iar acesta a primit-o cu brațele deschise.

„M-a primit, că i-a fost greu fără mine”, a mai povestit femeia.

Ea nu se poate împăca cu gândul că a fost părăsită de amant pentru o altă femeie.

„Și-a luat o femeie dintr-un sat de unde s-a dus la muncă. Am aflat că s-a însurat. A avut invitați la grătar. Am înțeles că asta bea, fumează, nu e ca mine. Aia e bună, că bea cot la cot cu el”, a mai spus ea.

În plus, vrea să-i ceară lui Toni socoteală pentru situația în care se află. „Vreau și eu niște explicații, că nu mi-a dat nicio explicație. A zis că sunt o fată extraordinată, dar că sunt geloasă și m-a stricat gura!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate