Soţul Andreei Bălan, mesaj dur de Centenar! George Burcea: ”Mi-aş lua tot ce am mai scump şi aş zbura departe”

George Burcea, partenerul de viaţă al Andreei Bălan, a avut, de 1 decembrie, un mesaj cât se poate de dur la adresa celor care conduc, în aceste momente, România.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult decât atât, George, supărat teribil pe ceea ce vede în jurul lui, a recunoscut că ar pleca oricând din ţară, singurul motiv pentru care mai rămâne fiind cel legat de speranţa pe care o mai nutreşte faţă de generaţiile care urmează.

”De ziua ta, Românie, îţi spun cu mâna pe inima că mi-aş lua tot ce am mai scump şi aş zbura departe...

foarte departe. Atât de departe, încât minciuna, golănia, trădarea, hoţia să nu mă mai atingă în veci. M-aş mândri cu culorile tale, dar aş blama până la sânge “oamenii” slinoşi, plini de ură, cu buzunarele cât sacii bunicii cu care merge la moară, cu vile precum studiourile de film internaţionale, cu sute de cai putere în garaje, cu firme fantomă, cu conturi ascunse în insule îndepărtate şi mai ales, dragã Românie, cu obraz gros, fără scrupule, fără milă de prezent şi viitor, fără educaţie, fără informaţie, dar cu o nesimţire de invidiat. Aş pleca, dar nu pot, căci nu am putere... mi-au luat-o sau poate nu am avut-o niciodată, căci a fost mereu la ei. Mai stau. Mai încerc. Mai muncesc. Într-o zi vor pleca şi vor veni alţii, iar eu sper că tânăra generaţie de conducători nu-şi va bate joc de proprii copii. Şi mai sper că nu i-au infestat pe toţi cu virusul nesimţirii. N-o fi dracu` aşa de gol, nu? Hai să trăieşti, Românie!”,a postat George Burcea pe contul său de socializare, adunând, evident, reacţii care mai de care mai împărţite.

Mai mult, tonul de revoltă, dar şi uşor pesimist a ieşit şi mai mult la suprafaţă în partea a doua a postării soţului Andreei Bălan, acesta făcând referiri la evenimentele din ultimii ani, printre care incendiul de la Colectiv, situaţia dezastruoasă a spitalelor, pesta porcină sau protestele de stradă din ultima perioadă.”Ahh, apropo de trăit... îmi pare rău să ţi-o spun, dar simt că te vei curaţa odată cu mine.
Nu mai avem păduri, iar munţii au început să cadă, lupii sunt veniţi din import, urşii se duc la export, căprioarele rămân la ei 😉, porcii din import (sufeream de orice, dar nu de lipsa porcilor), mieii din import, fructe din fabrici, o parte din bătrâni se curaţă pe paturi vechi de 1000 de ani, altă parte se ciunteşte la poala popii, bebeluşii nici nu apucă să iasă din spitale, tinerii ard în locuri publice, o altă parte îşi strigă nemulţumirea în faţa unei clădiri închise, iar tu, Românie, îmbătrâneşti văzând cu ochii...
Iartă-mi expresia, dar ai fost o vacă bună de muls. Păcat de boii care au profitat de tine! Hai la mulţi ani...”
, a mai notat George Burcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce mult i-a crescut burtica! Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă şi foarte jucăuşă”

Andreea Bălan a vorbit despre cum evoluează sarcina! E gravidă în 23 de săptămâni

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies