Sotul directoarei din Focsani care se iubeste cu elevul ei este disperat! "Imi spunea ca este ca o mama pentru el"

Autor: A.M.

Scandal mare la un liceu din Focsani, dupa ce directoarea institutiei a fost prinsa in fapt cu unu din elevii ei. Sotul directoarei i-a surprins cu camera ascunsa in casa lor, dupa ce intrase de ceva timp la suspiciuni.
Imaginile o surprind pe profesoara in tandreturi cu elevul de 19 ani. Ulterior, cei doi au confirmat relatia pe care o aveau de ceva vreme.

Sotul femeii este cel care i-a dat in vileag, dupa ce a publicat pozele pe Facebook. Barbatul nu intelege cum s-a ajuns la aceasta situatie si este de parere ca elevul este la randul lui o victima.

"Eu sunt devastat, nu ştiu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Bănuieli au fost, dar soţia mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este ca o mamă pentru el”, a spus el.

Sotul directoarei care a demisionat din functie a povestit ca, initial, sotia lui se oferise sa il ajute din cauza situatiei dificile pe care baiatul o avea acasa.

„Nu ştiu ce să mai comentez la aceste întâmplări.

Îmi pare rău şi pentru … Ovidiu cred că a căzut o victimă în această sitaţie, pentru că e un copil până la urmă, un adolescent în formare. Ea, cadrul didactic, un lider, un director, un formator de opinie nu ar face aşa ceva niciodată. Să seducă, are viaţa atâtor elevi pe mână. Cu Ovidiu era o strict amiciţie, o legătură elev – profesor. A fost în casa noastră acum aproximativ doi ani de zile.
El are o situaţie neclară, dificilă, în familie şi am înţeles aspectul acesta. Am avut încredere în soţie. Am zis „ok, îl ajutăm”. Ea mi-a spus că este ca o mamă pentru el”
, a mai spus sotul femeii.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies