Vedete

Sotul Ionelei Prodan, distrus la sicriul cantaretei! Barbatul era slabit si plin de durere | EXCLUSIV

Toni, cel de al doilea barbat din viata regretatei Ionela Prodan, a stat langa artista pana in ultima clipa!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu, Lili Lascar


Ionela Prodanicon photo
Ionela Prodan

Moartea Ionelei Prodan l-a afectat teribil pe Toni Antohi, cel de-al doilea sot al cantaretei! Drept dovada, la capela unde artista a fost depusa de doua zile, barbatul a fost, pur si simplu, terminat de durere.

Putini stiu ca regretata vedeta a folclorului romanesc s-a recasatorit dupa decesul fulgerator al primului ei sot, Traian Tanase, cu un om simplu, caruia nu i-a placut publicitatea.(citeste si cum a aparut Reghe la priveghiul Ionelei Prodan)

 

 

Ionela Prodan a fost plansa de sot! A stat retras la capela

“Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian! Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, un moldovean molcom, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin”, povestea Ionela Prodan  in urma cu ceva vreme.

Barbatul a fost alaturi de cantareata ani de zile, iar in ultima perioada, nu s-a dezlipit de langa artista. “A stat tot timpul la spital! El si Anamaria i-au fost aproape 24 de ore din 24 cantaretei pana cand ea a inchis ochii definitiv! Atunci, Toni a fost distrus! De altfel, s-a vazut si la capela, acolo unde Ionela Prodan a fost plansa de sot cu lacrimi amare. A stat la sicriu, apoi s-a retras intr-un colt si a suferit in tacere”, au dezvaluit persoane din famiilie!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune