Sotul Israelei Vodovoz a cerut autorizatie sa isi construiasca vila cu mansarda! A folosit Liviu Arteni banii Israelei?

Acum cativa ani, sotul Israelei Vodovoz a depus documentatia pentru ridicarea unei vile intr-un sat din judetul Calarasi.

Autor: Matei Vaihan

Liviu Arteni, sotul Israelei Vodovoz, s-a separat de fosta balerina, multe din neintelegerile dintre cei doi pornind de la bani. La un moment dat, Israela a povestit cum, imediat dupa nunta, i-a dat lui Liviu o suma uriasa. „Am mers la banca si am scos 800.000 euro. El s-a ocupat si el a ascuns banii in casa. Eu stiam de ei, dar nu stiam cum sa-i scot.

Pot sa spun ca nu mi-a lipsit un euro. Daca aveam nevoie sa scot 10.000, el scotea”, a povestit Israela cu cativa ani in urma, la o emisiune de televiziune.( vezi ce probleme are Liviu cu Fiscul)

Sotul Israelei Vodovoz a dorit o vila in satul Dorobantu

Cei doi au investit aproape un milion de euro in pensiunea din Maramures, dar Liviu Arteni a pastrat bani pentru ridicarea unei vile in satul Dorobantu, din Calarasi. Acum cativa ani, el a depus documentatia necesara constructiei, actele fiind pe numele “Arteni-Vodovoz Liviu”. Se pare ca vila nu a fost terminata, pentru ca Israela si Liviu nu au adus niciodata in discutie casa din Calarasi.

Sotul Israelei Vodovoz s-a ocupat de actele casei

In memoriul de arhitectura pentru vila e urma a fi ridicata de sotul Israelei Vodovoz se arata: “Constructia care urmeaza a se realiza va avea un regim de înălţime parter+ mansarda cu următoarea compartimentare funcţională:- parter- camera de zi cu s= 27,37 mp;- dormitor cu s= 11,95 mp;- doua holuri cu s= 7,07 mp si respectiv cu s=5,61 mp;- bucatarie cu s= 14,98 mp;- w.c.

cu s=3,65 mp;- garaj cu s= 30,15 mp;- baie cu s=6,10 mp;- debara cu s=4,41 mp;- doua terase cu s=20,12 mp si respectiv 19,37 mp;- mansarda”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Israela a murit cu o mare neimplinire! Femeia luase legatura cu un preot si... Din pacate, s-a stins din viata fulgerator

Liviu Arteni este distrus de durere de cand a murit Israela: "Eu mor in cateva zile pentru ca ma asteapta ea"

Ce facea Israela Vodovoz cu fix un an inainte de a muri! Are legatura cu Denisa Manelista!

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Doliu naţional! A murit unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din România

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Ce ascunde Dana Budeanu. Relația specială pe care o are cu Jennifer Lopez. Legătura a pus bazele unei afaceri. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies