Vedete

Sotul Larisei de la Exatlon, momente de groaza acasa, cand a aflat ca "Faimoasei" ii e rau! “Nu am putut sa dorm toata noaptea”

Larisa Vasile a avut cateva zile grele la Exatlon, dupa ce, in timpul unei probe, s-a accidentat usor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sotul Larisei de la Exatlon, momente de groaza acasa, cand a aflat ca "Faimoasei" ii e rau! “Nu am putut sa dorm toata noaptea”icon photo

Apoi, la urmatoarea proba din emisiune, Cosmin Cernat a anuntat ca Larisa si Anca Surdu de la Faimosi lipsesc avand mici probleme de sanatate.

Anuntul prezentatorului emisiunii l-a panicat pe Shady, sotul Larisei. Acesta a trait momente de groaza pana a doua zi, cand a vazut-o din nou in emisiune pe sotia sa, aceasta confirmand faptul ca nu s-a simtit tocmai bine. Ea a marturisit ca a fost racita si ca a durut-o burta, dar ca se simte in stare sa concureze din nou.

Sotul Larisei de la Exatlon, momente de groaza cand nu a vazut-o pe concurenta in emisiune

Pana cand a vazut-o din nou la tv pe sotia lui, Shady spune ca a fost tare stresat. “M-am speriat cand am am auzit ca e accidentata, chiar nu am putut sa dorm noaptea, nici nu am inteles exact ce s-a intamplat. M-am linistit a doua zi, cand am vazut-o alaturi de echipa si ea a povestit ca a fost racita. Apoi am vazut-o concurand, au si castigat Faimosii asa ca au fost la scuba diving. M-am bucurat cand am vazut-o fericita, zambind”, ne-a povestit Shady, despre momentele tensionate traite de el acasa, inainte de a o vedea pe Larisa in emisiunea Exatlon, din 12 martie.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune