Vedete

Sotul Larisei, impresionat de cum o numesc fanii pe concurenta de la Exatlon! Ce a facut Shady din iubire pentru “Faimoasa” | EXCLUSIV

Larisa este una dintre cele mai bune concurente Exatlon, ea fiind si iubita de fanii emisiunii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sotul Larisei, impresionat de cum o numesc fanii pe concurenta de la Exatlon! Ce a facut Shady din iubire pentru “Faimoasa” | EXCLUSIV

icon photo

Astfel, desi a fost nominalizata de cateva ori, Larisa a ramas in competitie si, la cea mai recenta Arena Exatlon ea a fost chiar “player of the week”.

Fanii Larisei sunt extrem de active pe pagina ei de socializare, unde ii las mesaje pe care spera ca aceasta sa le vada cand se va intoarce acasa. Larisa a fost de altfel poreclita de acestia “supergirl Exatlon”.


“Am observat ca fanii Larisei spun mereu ca ea este “supergirl Exatlon” si din dragoste pentru ea, dar si din respect pentru ei am facut un video, care se pare ca a fost apreciat, pentru ca a avut foarte multe vizualizari. Sper sa-I placa si lui Lari cand va veni acasa si va avea ocazia sa-l vada”, ne-a spus Shady, sotul Larisei.


Barbatul spune ca ii este extrem de dor de Larisa, de care nu a stat despartit niciodata atat de mult, in cei opt ani de cand sunt casatoriti. Larisa este o persoana romantica, timida si onesta si in viata de familie. De altfel, exact aceste calitati l-au cucerit pe sotul atletei de la "Exatlon".

"M-a cucerit cu felul ei de a fi, ca persoana, are foarte multe calitati. Eu nu am mai intalnit o persoana precum Larisa in viata mea. Nu minte, absolut deloc, indiferent de ce s-ar intampla, este timida si foarte romantica. Ma topesc cand pune flori pe pat de exemplu, sau cand imi lasa mesaje scrise de mana, prin toate colturile casei", a mai spus Shady.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune