Soţul Nicoletei Guţă crede că oamenii sunt trimişii diavolului pe pământ! Ionică este poreclit "Diavolul", iar numărul lui preferat este 666!

Prietenii lui Ionică au aflat că soţul Nicoletei Guţă crede că oamenii sunt trimişii diavolului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că soţul Nicoletei Guţă crede că oamenii sunt trimişii diavolului. Ionică Băngală este poreclit „Diavolul” de prieteni, supranume care datează din tinereţea sa agitată. Mai mult, el şi-a personalizat numărul de la maşină cu iniţialele "DVL". (vezi cum s-a îmbrăcat Nicolae Guţă ca Ştefan cel Mare)

Soţul Nicoletei Guţă crede că oamenii sunt trimişii diavolului: "Mulţi oameni îl înlocuiesc cu succes"

Recent, Ionică a postat: “Diavolul 666 nu are de-a face cu nimic pe acest pământ, pentru că mulţi oameni îl înlocuiesc cu succes. Vă pup pe toţi de la mic la mare!”. “Stilul tău unic! Te pup, frate!”, i-a transmis, plin de admiraţie, un amic.

fara descriere

Soţul Nicoletei Guţă crede că oamenii sunt trimişii diavolului: “Diavolul nu a murit pentru nimeni, dar totuşi mulţi îl urmează!"

S-a aflat că soţul Nicoletei Guţă crede că oamenii sunt trimişii diavolului. “Diavolul nu a murit pentru nimeni, dar totuşi mulţi îl urmează!”, a scris Ionică, cu altă ocazie. "Diavolul" e cel Rău, tu doar eşti poreclit astfel. Sufletul tău sincer şi curat a fost de multe ori dezamăgit de oameni”, i-a răspuns un prieten apropiat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate