Vedete

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie după despărţirea de manelistă: „Eşti parte din sufletul meu. Ne-am fost mereu alături tot timpul”

Prietenii lui Ionică Băngală ştiu că soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie, sora sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie după despărţirea de manelistă: „Eşti parte din sufletul meu. Ne-am fost mereu alături tot timpul”icon photo

E clar că soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie. Ionică Băngală s-a despărţit înainte de Sărbători de manelistă, iar acum se  poate dedica familiei sale. El are o relaţie foarte strânsă cu sora sa, Arabela, căreia i-a scris, ieri, un mesaj emoţionant de ziua acesteia.

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie: "Îţi reamintesc cât ţin la tine"

“Este ziua ta de naştere...un prilej pentru mine să îţi reamintesc cât ţin la tine şi că eşti parte din sufletul meu. Ne-am fost mereu alături tot timpul. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete...am crescut împreună”, a scris Ionică. (vezi care a fost prima declaraţie a lui Ionică după despărţirea de Nicoleta Guţă)

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie după despărţirea de manelistă: „Eşti parte din sufletul meu. Ne-am fost mereu alături tot timpul”

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie: “Ai grijă de sufletul tău"

Apropiaţii au aflat că soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie. “Ai grijă de sufletul tău şi pictează-ţi viitorul doar în culori trandafirii, pentru că astăzi este ziua ta şi numai a ta. La mulţi ani, dragă surioară, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită şi fericită alături de cei dragi!”, a încheiat Ionică.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune