Vedete

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie după despărţirea de manelistă: „Eşti parte din sufletul meu. Ne-am fost mereu alături tot timpul”

Prietenii lui Ionică Băngală ştiu că soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie, sora sa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie. Ionică Băngală s-a despărţit înainte de Sărbători de manelistă, iar acum se  poate dedica familiei sale. El are o relaţie foarte strânsă cu sora sa, Arabela, căreia i-a scris, ieri, un mesaj emoţionant de ziua acesteia.

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie: "Îţi reamintesc cât ţin la tine"

“Este ziua ta de naştere...un prilej pentru mine să îţi reamintesc cât ţin la tine şi că eşti parte din sufletul meu. Ne-am fost mereu alături tot timpul. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete...am crescut împreună”, a scris Ionică. (vezi care a fost prima declaraţie a lui Ionică după despărţirea de Nicoleta Guţă)

Soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie: “Ai grijă de sufletul tău"

Apropiaţii au aflat că soţul Nicoletei Guţă este lângă altă femeie. “Ai grijă de sufletul tău şi pictează-ţi viitorul doar în culori trandafirii, pentru că astăzi este ziua ta şi numai a ta. La mulţi ani, dragă surioară, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită şi fericită alături de cei dragi!”, a încheiat Ionică.

Galerie foto  Urmatorul articol