”Spaima lui Dan Diaconescu”, manevră de ultim moment pentru a scăpa de pușcărie! Tolea Ciumac a fugit în Italia și e dat în urmărire generală

Tolea Ciumac, omul care a reușit să-l arunce pe Dan Diaconescu la gunoi la propriu, este fugit de o jumătate de an din țară, după ce a fost condamnat pentru contrabandă.

Tolea Ciumac
Autor: Radu Constantin

In articol:

Tolea Ciumac nu vrea în ruptul capului să se mai întoarcă la închisoare. Luptătorul se află în Italia și este destul de activ pe conturile de socializare, cu toate că ar trebui să fie în țară, pentru a-și ispăși sentința de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru contrabandă.

Tolea Ciumac cere suspendarea pedepsei de 3 ani și jumătate

Spaima lui Dan Diaconescu este dat în urmărire de Poliția Română, însă Tolea nu se chinuie prea mult să se ascundă. Mai mult, la mijlocul lunii trecute el s-a prezentat la Tribunalul Bacău, acolo unde a formulat o contestație la exacuatrea pedepsei cu închisoarea. Dosarul va ajunge pe masa judecătorilor la începutul săptămânii viitoare, iar aceștia trebuie să decid dacă Ciumac scapă sau nu de închisoare.

Citeste si: Magda Ciumac, de nerecunoscut! Cum arată bruneta care făcea show pe masa lui Dan Diaconescu în scandalul ”Elodia”

Contestația la executare în materia penală, conform articolului invocat de Tolea Ciumac, se referă la următoarele situații: când s-a pus în executare o hotărâre care nu era definitivă, când executarea este îndreptată împotriva altei persoane decât cea prevăzută în condamnare, când se ivește vreo nelămurire cu privire la hotărârea care se execută sau vreo împiedicare la executare, când se invocă amnistia, prescripția, grațierea sau orice altă cauză de stingere ori de micșorare a pedepsei.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Luptătorul, condamnat pentru contrabandă cu țigări

Tolea Ciumac a fost condamnat într-un dosar ce viza contrabanda cu țigări. Luptătorul a fost reținut în acest caz în anul 2017, pentru fapte care avuseseră loc cu un an înainte.

DIICOT a destructurat o rețea care activa în: Bacău, Ilfov, Covasna, Vrancea, Călărași, Dâmbovița și București. Gruparea se ocupa cu aducerea ilegală în țară a țigaretelor, care ulterior erau comercializate aici.

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac și soția lui, Alina

”S-a reținut că membrii grupărilor infracționale au creat o veritabilă rețea de distribuție a țigaretelor provenite din contrabandă, structurată pe 3 paliere, în funcție de rolurile pe care aceștia le-au avut în cadrul grupării”, se arăta în comunicatul DIICOT.

Citeste si: Tolea Ciumac se pensionează dacă ia bătaie din nou de la Rambo: ”Mă apuc de crescut porci”

Tolea Ciumac a fost căutat de poliție în seara zilei în care a fost condamnat dar nu a fost găsit la locuința lui din comuna ilfoveană Roșu. În schimb, el a ajuns în Italia, de unde postează frecvent fotografii noi pe contul lui de socializare. De exemplu, de sărbători, el s-a fotografiat în casa unor prieteni și a dat ”check-in” în orașul în care se afla în acel moment, provocând parcă poliția să vină și să-l ridice.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a tras în poză cu Remy Bonjansky! Cei doi au urmărit împreună înfrângerea lui Tolea

Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

Magda Ciumac, foc și pară! „Cine să fie așa nebun?”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

America e în stare de ȘOC: Biden „deschide calea pentru un alt 11 septembrie”

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Toți șoferii sunt vizați. Nu mai faceți acest gest în trafic, polițiștii sunt necruțători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies