Spartacus și ceilalți romi care au șocat țara au primit cea mai dură lovitură

Spartacus și romii care au stârnit revolta în toată țara prin acțiunile sălbatice și pline de violență au fost aspru criticați tocmai de șeful lor, Nicolae Păun.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Spartacus și ceilalți romi care au șocat țara au primit cea mai dură lovitură
Spartacus și ceilalți romi care au șocat țara au primit cea mai dură lovitură


In articol:

Spartacus și romii care vor rămâne în istoria recentă a României după acțiunile stârnite de ei au vor aspru ciritcați de reprezentantul etniei rome, Nicolae Păun.

Evenimentele din ultimele zile, de o violență șocantă, au atras atenția întregii țări. Nici Nicolae Păun, considerat cel mai de vază rom, nu a rămas indiferent după imaginile difuzate pe toate posturile. 

Nicolae Păun despre acțiunile lui Spartacus: „Imaginea etniei rome are de suferit”

„Stimați cetățeni români de etnie romă,

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Din nefericire, Sfintele Sărbători de Paști ne-au găsit în acest an într-o situație dificilă, de criză sanitară la nivel mondial. Cu toții traversăm greutăți și resimțim efectele restricțiilor, însă țin să reiterez apelul meu la respectarea legilor impuse de autorități spre binele societății noastre. Mă simt profund indignat față de manifestările violente din București, Săcele, Hunedoara sau Fetești, care au marcat comunitățile de romi în ultimele 48 de ore și condamn cu ferminate aceste ieșiri și atitudini cu totul nedemne și nejustificate.

Imaginea etniei rome are de suferit de pe urma acestor fapte lipsite de prudență, iar cei implicați în astfel de acte trebuie să suporte pedepsele stabilite prin lege. Respectarea normelor de conduită socială sunt valabile pentru fiecare dintre noi, iar legea este mai presus de orice răfuială între indivizi. Actele de violență nu trebuie în niciun fel tolerate.

Spartacus și ceilalți romi care au șocat țara au primit cea mai dură lovitură
Spartacus și ceilalți romi care au șocat țara au primit cea mai dură lovitură

Fac încă o dată apel la înțelegere, ordine și calm din partea tuturor etnicilor romi. Haideți să ne mobilizăm și să dăm dovadă de civism, să ne ajutăm unul pe celălalt și să ne respectăm în aceste momente tulburătoare cu care ne confruntăm. Este responsabilitatea noastră să ne conformăm regulilor, atât pentru a ne putea proteja, cât și pentru a conviețui armonios.

Am speranța că aceste ieșiri neconforme cu legea nu se vor mai repeta. Orice formă de violență trebuie să înceteze.

Preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”

Nicolae Păun”, a fost mesajul trimis de acesta pe partidaromilor.ro

Galerie foto 
Citește și:

Nicolae și-a ucis în bătaie iubita! Florentina s-a stins din viață, iar ucigașul a ajuns la un spital de psihiatrie

Moarte cumplită a unui bărbat. Și-a găsit sfârșitul după ce a mâncat lemn-dulce în exces

Un ploieștean și-a violat fiica de doar 13 ani, iar acum a fost băgat după gratii! Discuții telefonice îngrozitoare: ”Tati, eu sunt fata ta, nu sunt iubita ta”

Angajări în Poliție 2021. Cum poți să devii om al legii dacă nu ai terminat Academia de Poliție, ori școala de subofițeri de la Câmpina

ULTIMA ORĂ! Veste proastă pentru șefa DIICOT, Georgiana Hosu. Soțul ei, fostul polițist Dan Hosu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare în Dosarul Carpatica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies