Spitalele din Los Angeles nu mai fac față! Bolnavii în stare gravă sunt lăsați să se descurce singuri. Ambulanțele nu-i mai transportă la spital!

Pandemia de coronavirus a atins cote alarmante în Los Angeles, iar bolnavii sunt lăsați să moară în case

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta


In articol:

De peste un an întreaga lume duce o luptă cu o boală nouă, care a facut milioane de îmbolnăviri și a omorât tot la fel de mulți oameni. Această pandemie a arătat cât de pregătite sunt sau nu sistemele medicale să facă față unui inamic nevăzut. Greul a picat pe umerii cadrelor medicale, unde aceștia duc lupte crunte pentru a salva cât mai multe vieți.

Însă lupta este tot mai grea în fiecare zi. Numărul bolnavilor crește alarmant și de asemenea și cel al celor care pierd lupta cu infecția. 

Spitalul este câmpul de luptă, iar medicii și asitentele sunt soldații care înearcă din răsputeri să iasă învingători. Dar resursele sunt limitate, iar acest lucru a îndemnat autoritățile din Los Angeles, SUA, să recurgă la o decizie care va pune capăt multor vieți. 

Cu spitalele arhipline, medici extenuați și asistente care nu mai fac față, s-a decis ca ambulanțele să nu mai transporte pacienți la spital, ci să-i lase acasă. Astfel, oamenii cu probleme foarte grave și care au nevoie de ajutor de specialitate nu-l vor mai primi. 

Spitale
Bolnavii sunt lăsați să se descurce cum pot [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Ce decizie au luat autoritățile din Los Angeles 

Autoritățile au fost forțate să recurgă la măsuri dure, care limitează șansele de supraviețuire a pacienților din Los Angeles. Serviciului deambulanță îi este interzis să mai transporte persoane cu cazuri grave la spital. 

Astfel, fie că sunt victimele unui accident, au fost împușcate, suferă de vreo boală sau au un infarct, deci persoane în stare gravă și cu șanse mici de supraviețuire, nu vor mai fi transportate la spital de câtre ambulanță.

Singura lor scăpare vor fi manevrele de resuscitare efectuate de cadrele medicale de pe ambulanță la fața locului. 

Citeste si:Monica Pop nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Medicul a spus și motivul

De asemenea, ambulanțierii au ordin de a folosi cât mi puțin din rezervele de oxigen, fiind permis doar în cazuri extrem de grave. 

Astfel, locuitorii din Los Angeles sunt îndemnați să sune la serviciul de urgență doar în cazuri foarte grave, iar cei care nu au o urgență medicală absolută timpul

de așteptare este de până la 18 ore. 

În Los Angeles sunt internate peste 7.500 de bolnavi infectați cu virusul SARS-CoV-2 , iar șansele lor de supraviețuire sunt limitate. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Trupul neînsuflețit al unui pacient, mort de COVID, ar fi fost dat altei familii. Procurorii anchetează cazul

Cove s-a infectat cu Covid-19! În ce stare de sănătate se află prezentatorul TV

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Bill Gates a dat o mega lovitură în 2020! Abia acum s-a aflat ce a făcut în plină pandemie

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Exclusiv EVZ. Deşi e viu, ieşeanul Luca are ca act de identitate un certificat de deces

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies