Sprijin de 500 de lei pentru achiziţionarea unei perechi de ochelari, pentru 4.000 de copii din Bucureşti! Noul proiect venit de la Primăria Capitalei

Un număr de 4.000 de copii din Bucureşti vor beneficia de un sprijin în valoare de 500 de lei pentru achiziţionarea unei perechi de ochelari, printr-un program care va fi lansat, luni, de Primăria Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, lansează, în 18 mai, proiectul "Clar - pentru copii", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de instituţie.

"Este un nou proiect destinat sănătăţii bucureştenilor, mai ales într-o perioadă în care o parte dintre părinţi pot fi afectaţi financiar de epidemie: 4.000 de copii vor beneficia de sprijin financiar din partea Primăriei Capitalei pentru confecţionarea unei perechi de ochelari de vedere - rame şi lentile. Este alocată o sumă de maxim 500 de lei pentru fiecare beneficiar în parte. Continuăm astfel de forme de spriin pentru sănătatea copiilor şi a tuturor bucureştenilor, întrucât este un domeniu prioritar pentru noi", a spus primarul general, Gabriela Firea.

Citeste si: Vestea care zguduie showbiz-ul! Cristi Borcea, tată din nou? Ce a apărut pe pagina de Instagram a Valentinei Pelinel

Citeste si: Gheorghe Dincă s-a pocăit în închisoare?! Dezvăluiri șocante despre monstrul din Caracal: „A cerut să se spovedească și...”

Citeste si: Loredana Chivu face primele declarații despre incidentul care a zguduit lumea showbiz-ului! „Trăiesc un coșmar. Nu aveam...”

Înscrierile vor începe în 18 mai şi se vor desfăşura online, pe site-ul http://clar.assmb.ro (la Secţiunea "Înscriere în proiect”). Tot pe site-ul ASSMB se află lista cu unităţile afiliate proiectului, regulamentul, documente-tip şi alte detalii utile pentru înscriere.

fara descriere

Conform PMB, vor beneficia de acest proiect copiii cu vârsta până la 17 ani cu domiciliul stabil sau viză de reşedinţă în Bucureşti, obţinută cu cel puţin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în cadrul proiectului. De asemenea, solicitanţii trebuie să aibă recomandare medicală de la oftalmolog.

Proiectul se va derula în perioada 2020-2021 şi are ca obiectiv remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor.

Proiectul "Clar - pentru copi" a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 57/14.02.2020, iar valoarea totala a acestuia este de două milioane de lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate