Stabor printre interlopi! Duduienii, chemați la ordine! Începe războiul pe străzile din București

Lumea interlopă este, acum, în fierbere, după ce unul dintre rivalii clanului Duduianu a fost asasinat, în Statele Unite ale Americii, în stil mafiot, fiind împulșcat în cap de un alt personaj controversat care, pare-se, a fugit în Mexic după crimă.

Alisor Sadoveanu
Alisor Sadoveanu a fost ucis, in SUA
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai mult, spiritele s-au inflamat după ce membrii din clanul Duduianu au postat o filmare care a fost văzută ca o aroganță la adresa lui Alișor Sadoveanu, liderul interlop executat în America.

Citeste si: Decădere după moartea lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, în genunchi pentru protecție

”Sadovenii au luat foc când au văzut că cei din clanul Duduianu au postat acest mesaj. E clară aroganța, acum Alișor este cu Emi Pian, amândoi sunt morți.... Este o răzbunare de imagine între cele două clanuri, mai ales că Emi Pian a murit după ce s-a certat cu Sadovenii”, ne-a explicat, sub protecția anonimatului, unul dintre apropiații clanului Duduianu.

Citeste si: Aroganța Duduienilor! Ce făcea fostul lider al clanului înainte ca rivalul său să fi fost executat în stil mafiot în SUA Video

Iar lucrurile s-au precipitat serile trecute când Duduienii au fost convocați la o discuție pentru a se lămuri ”aroganța” făcută. ”Sadovenii sunt deciși să afle dedesubturile asasinării lui Alișor, acum investighează legăturile care au dus la execuția liderului lor. I-au interogat și pe Duduieni, vor să alfe dacă au fost cumva amestecați în execuția lui Alișor. Au și anunțat că dacă vor afla cine este implicat în execuție, dacă s-a dat vreun ordin, se vor răzbuna indiferent de ce se va întâmpla ulterior și că vor începe un război între clanuri.

Deja, de altfel, au strâns rândurile, își reînnoiesc alianțele și se asigură că vor putea reacționa rapid și dur dacă vor găsi vinovații”, ne-a spus o sursă de încredere din lumea interlopă.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Emi Pian
Emi Pian si Alisor Sadoveanu au fost victima unor asasinate sangeroase

Momentan, ne-a mai dezvăluit sursa noastră, Duduienii par să fi scăpat de un război împotriva Sadovenilor, foștii lor asociați, deveniți rivali după moartea lui Emi Pian, singurele reproșuri, nu tocmai amabile oricum, fiindu-le aduse pe subiectul aroganței

făcute.

Alisor Sadoveanu
Au aparut imaginile cu executia lui Alisor Sadoveanu

Alișor Sadoveanu, executat ca în filmele cu mafioți, în Statele Unite

 

Aurel Trandafir, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap îi urmă cu câteva zile de către un român din localitatea Buzău. Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi s-au certat de la o sumă mare de bani, 200.000 dolari, iar buzoianul a tranșat conflictul cu arma.

Aurel Trandafir este vărul lui Nat Mincă, liderul Sadovenilor care a stat la masă cu Emi Pian în noaptea în care a murit și care a avut un conflict cu acesta cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

Citeste si: Liderul unui clan interlop din Capitală, asasinat în SUA! Câți bani au fost ceruți pentru executarea sa

Fugit din țară în 2018, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie, Aurel Trandafir, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, ducea o viață de lux în Statele Unite. Alișor Sadoveanu, pe numele lui ”de scenă”, nu se ferea să transmită prin internet imagini cu obiectele scumpe pe care le deținea, deși era dat în urmărire.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ipoteza explozivă! Ce legătură e între asasinarea interlopului român în SUA și moartea lui Emi Pian? Anchetatorii vorbesc despre o reglare de conturi, apropiații despre răzbunare

Liderul unui clan interlop din Capitală, asasinat în SUA! Câți bani au fost ceruți pentru executarea sa

Clanul Duduianu, lovit de criză financiară! Succesorul lui Emi Pian, misiune imposibilă: trebuie să recupereze milioane de la creditori

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Vaccinarea devine obligatorie! Cine trebuie să se vaccineze neapărat

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Șoc total! Viorica de la Clejani consumă droguri? Fosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies