Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback chiar de colegii ei de breaslă! Vezi cum s-a apărat celebra cântăreaţă de muzică de petrecere!

Acum mai bine de 10 ani, Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La un moment dat, Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback, chiar de către alţi cântăreţi de muzică populară din zona Banatului. “Nume ca Mihai Morţan, Ionel Zbîrcea sau Andreea Pop nu spun prea multe. Însă, pe bănăţeni, aceşti tineri rapsozi i-au convins de talentul şi priceperea lor. Iar când pe lângă ei apare şi numele unui rapsod ca Petrică Moise, şansele unei echipe puternice sunt garantate. Acum, interpreţii doresc să o pună la punct pe Stana Izbaşa. Nu altfel, decât prin cântec”, scria revista VIP în 2007. (vezi cu ce bombă sexy s-a cuplat Flore Baniciu, fostul iubit al Stanei Izbaşa)

Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback: „Am stabilit ca la fiecare recital să fim altfel decât Stana Izbaşa"

“Se poate spune ca a pornit deja o adevarata ofensiva impotriva Stanei Izbasa. „Am stabilit ca la fiecare recital să fim altfel decât Stana Izbaşa. Să nu facem playback, să întrebăm lumea ce melodii doreşte să asculte, să nu ne dăm în spectacol şi, mai ales, să nu jignim cultura altor zone. Şi odată şi odată poate se va adeveri şi doleanţa noastră“, spune interpretul Mihai Morţan.”, mai dezvăluia VIP, care găzduia şi reacţia Stanei Izbaşa: „Nu mă aşteptam să aud aşa ceva şi, sincer, nu mi se pare nicio acuzaţie corectă. Nu e elegant cum înţeleg unii să trateze problema. Eu îmi voi continua cariera, indiferent de părerea unor certăreţi.“

fara descriere

Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback: "Şi pe urmă se miră de ce nu e invitată la concerte“

În 2007, Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback. “Petrică Moise are o altă nemulţumire. Faptul că între Stana Izbaşa şi colegii ei a pornit şi o luptă legată de participarea la nunţi. O luptă nu tocmai egală. „Nu mi se pare normal ca pe fiecare CD ce îl lansezi pe piaţă să îţi lipeşti mare de tot numărul de telefon. Nimeni nu a făcut aşa ceva până acum şi tocmai Stana Izbaşa s-a găsit să schimbe lucrurile. Şi pe urmă se miră de ce nu e invitată la concerte“, spune Petrică Moise”, a mai relatat VIP.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate