Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback chiar de colegii ei de breaslă! Vezi cum s-a apărat celebra cântăreaţă de muzică de petrecere!

Acum mai bine de 10 ani, Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback.

Autor: Matei Vaihan

La un moment dat, Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback, chiar de către alţi cântăreţi de muzică populară din zona Banatului. “Nume ca Mihai Morţan, Ionel Zbîrcea sau Andreea Pop nu spun prea multe. Însă, pe bănăţeni, aceşti tineri rapsozi i-au convins de talentul şi priceperea lor. Iar când pe lângă ei apare şi numele unui rapsod ca Petrică Moise, şansele unei echipe puternice sunt garantate. Acum, interpreţii doresc să o pună la punct pe Stana Izbaşa. Nu altfel, decât prin cântec”, scria revista VIP în 2007.( vezi cu ce bombă sexy s-a cuplat Flore Baniciu, fostul iubit al Stanei Izbaşa)

Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback:  „Am stabilit ca la fiecare recital să fim altfel decât Stana Izbaşa"

“Se poate spune ca a pornit deja o adevarata ofensiva impotriva Stanei Izbasa. „Am stabilit ca la fiecare recital să fim altfel decât Stana Izbaşa. Să nu facem playback, să întrebăm lumea ce melodii doreşte să asculte, să nu ne dăm în spectacol şi, mai ales, să nu jignim cultura altor zone. Şi odată şi odată poate se va adeveri şi doleanţa noastră“, spune interpretul Mihai Morţan.”

, mai dezvăluia VIP, care găzduia şi reacţia Stanei Izbaşa: „Nu mă aşteptam să aud aşa ceva şi, sincer, nu mi se pare nicio acuzaţie corectă. Nu e elegant cum înţeleg unii să trateze problema. Eu îmi voi continua cariera, indiferent de părerea unor certăreţi.“

Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback:" Şi pe urmă se miră de ce nu e invitată la concerte“

În 2007, Stana Izbaşa a fost acuzată că face playback. “Petrică Moise are o altă nemulţumire. Faptul că între Stana Izbaşa şi colegii ei a pornit şi o luptă legată de participarea la nunţi. O luptă nu tocmai egală. „Nu mi se pare normal ca pe fiecare CD ce îl lansezi pe piaţă să îţi lipeşti mare de tot numărul de telefon. Nimeni nu a făcut aşa ceva până acum şi tocmai Stana Izbaşa s-a găsit să schimbe lucrurile. Şi pe urmă se miră de ce nu e invitată la concerte“, spune Petrică Moise”, a mai relatat VIP.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Stana Izbasa a facut senzatie cu melodia "Nu mor caii cand vor cainii"! Interpreta a aparut calare in videoclip FOTO

Fotografii rare cu Stana Izbasa, facute in urma cu 20 de ani! Cantareata de muzica de petrecere arata mai bine la 47 de ani decat la 27!

Acesta este marele secret al Stanei Izbasa! Vezi aici care este adevarata varsta a frumoasei interprete de muzica de petrecere!

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Se va putea ieși la pensie la 70 de ani! Anunțul făcut de Raluca Turcan despre vârsta de pensionare

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Ce restricții intră în vigoare din această noapte. Capitala, în scenariul roșu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies