Stana Izbasa e criticata ca poarta fuste mini la 48 de ani: "Te reprezinta mai bine costumul popular!”

Desi majoritatea fanilor o lauda, Stana Izbasa e criticata ca poarta fuste mini de o admiratoare care ii apreciaza muzica.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La 48 de ani, Stana Izbasa e criticata ca poarta fuste mini, dupa ce celebra cantareata de muzica de petrecere a postat recent cateva fotografii de la un eveniment. Blonda a purtat o fusta neagra, foarte scurta, fiind apreciata de fanii ei devotati. (vezi cum arata Stana Izbasa in urma cu 20 de ani)

Stana Izbasa e criticata ca poarta fuste mini. Multi fani au complimentat-o

„Zâna Banatului... Superbă, ca si muzica pe care o cintă…O floare bănăţeană!...Esti cea mai sexy.. Superba Stana Izbasa si va ramane unicata!”, sunt cateva din complimentele pe care le-a primit Stana Izbasa, care este cea mai de succes cantareata din zona Banatului din ultimii 20 de ani.

Stana Izbasa e criticata ca poarta fuste mini. Costumul popular, mai apreciat decat tinutele sexy

Cu toate acestea, Stana Izbasa e criticata ca poarta fuste mini de o fana de-a sa, care ii apreciaza muzica, dar nu gusta tinutele sexy ale cantaretei care este in plina forma fizica la cei 48 de ani ai sai. „Te reprezinta mai bine costumul popular!”, a postat admiratoarea Stanei, care a vazut-o pe Izbasa in tinute traditionale din zona Banatului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate